TORNAR

Segona fase de l’Open Catalunya pels palistes del CPP Igualada

Joan Masip és convocat al grup preCAR

esports
Dimarts, 2 novembre 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat es va disputar la segona fase de l’Open Catalunya de la present temporada. Fins a cinc palistes igualadins hi van prendre part en diferents categories. En la categoria Sènior B hi van competir els palistes del primer equip Jordi Satorras i Daniel Luco. Tots dos van tenir una actuació més aviat fluixa, ja que no van poder superar la fase de grups en guanyar dues partides i perdre’n dues més. Malgrat tot, ambdós van mantenir les opcions d’assolir la classificació fins al final.

Albert Kenji Matsuoka i Francesc Masip

Per la seva banda, Joan Masip va fer un cinquè lloc a la categoria Juvenil A tot i ser aleví. L’igualadí va quedar segon del seu grup, fet que li va permetre accedir als quarts de final. La segona posició, però, va fer que l’enfrontament d’aquesta ronda fos complicat: Andy Frey (Ripollet) el va eliminar per 0-3 malgrat el bon partit de l’igualadí. En la lluita pel cinquè lloc, Joan Masip va superar per 3-0 a Marc Busquets (Cassà).

Però l’actuació més destacada d’entre els palistes igualadins la va tenir Albert Kenji Matsuoka, que va quedar en quarta posició en la categoria Infantil A, a un pas d’aconseguir l’ascens a la Juvenil A. L’anoienc va passar com a segon del seu grup i després va superar a Miquel Muñoz (Falcons Sabadell) per 3-2 abans de caure derrotat a les semifinals a mans de Ricard Duocastella (Olesa) per 1-3. En el partit per dirimir la tercera plaça, l’igualadí va perdre contra Òscar Castañeda (Hospitalet) per 0-3. En la mateixa categoria també hi va participar Francesc Masip qui, en aquesta ocasió, no va poder guanyar cap partida. Cal destacar que tots dos jugadors són encara alevins.

Joan Masip, convocat al grup preCAR

Fa un parell de setmanes, Joan Masip, palista aleví del CPP Igualada, va ser convocat al grup preCAR juntament amb dotze palistes catalans més. Els palistes seleccionats van poder gaudir d’una concentració d’una setmana amb entrenaments al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat dirigits pels tècnics de la Federació Catalana de Tennis Taula. Aquestes concentracions són els passos previs a possibles futures incorporacions d’aquests palistes al centre.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.