TORNAR

La Taula Oberta organitza una jornada de connexió d'empreses turístiques de l'Anoia

Amb l'objectiu de fomentar la relació entre els diversos negocis

economia
Dijous, 21 octubre 2010. 01:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dimarts 26 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores tindrà lloc, al Restaurant Castell de Rubió, una jornada de connexió d'empreses turístiques de la comarca, organitzada per la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia. L’objectiu de la jornada, adreçada a tots els agents turístics de l’Anoia, és fomentar l'intercanvi d’informació i connexió d'empreses que treballen en l’àmbit del turisme, per complementar els serveis que ofereixen i crear nous productes i paquets turístics.

La jornada s’estructurarà en quatre diferents espais de treball simultanis. Es podrà participar d’una zona on es distribuirà les empreses participants segons els sectors de negoci per tal de fomentar la connexió entre les empreses que treballen dins del mateix àmbit turístic i així generar un espai d’intercanvi.

S’habilitarà una altra zona anomenada 'zona de Networking o Connexió d’empreses' on es posaran en connexió aquelles empreses que busquen i/o ofereixen un servei o activitat que beneficia a ambdós empreses.

Hi haurà un altre espai 'd’Assessorament express', destinat als empresaris que necessitin un assessorament o ajuda a l’hora d’idear millores en els seus serveis o activitats que estan oferint. I finalment hi haurà un darrer espai en el qual s’oferirà formació i informació en diferents camps de la planificació turística, concretament s’explicaran les tendències dels mercats, destinacions i nous productes turístics, que poden ajudar a obrir espais de coneixement. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a participació@anoia.cat o trucant al 938051585 (àrea de turisme).

La Taula Oberta de Turisme

La Taula Oberta de turisme és una agrupació voluntària dels agents públics i privats que es dediquen al turisme a la comarca de l’Anoia, sense personalitat jurídica pròpia i, actualment, gestionada des del Consell Comarcal de l’Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.