TORNAR

Cròniques dels equips del CPP Igualada

Majoria de victòries amb només una derrota de l'equip de Preferent

esports
Dimarts, 19 octubre 2010. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
1a nacional: CPP Igualada 4 - Club Palma TT 3
3a nacional: CTT La Selva del Camp 1 - CPP Igualada 4
Preferent: TT Els 8 de La Garriga 5 - CPP Igualada 1
2a B territorial: CPP Igualada 6 - CTT Collbató 0

CPP Igualada (imatge d'arxiu)

Remuntada èpica del CPP Igualada

CPP Igualada 4 – Club Palma TT 3

La lliga ha començat amb emocions fortes pel CPP Igualada. Diumenge al matí es va viure a Les Comes un partit d’aquells que fan afició. El primer equip del club igualadí va aconseguir vèncer al Club Palma TT en la segona jornada de la lliga de 1a nacional després de remuntar un partit que pintava malament amb el 0-3 inicial pel conjunt balear.

El primer punt va ser obra del visitant Ignacio De la Vega, que va imposar-se per 1-3 a Jordi Satorras. En la següent partida, els mallorquins van ampliar l’avantatge per mitjà de la victòria d’Antonio Salva per 1-3 sobre Daniel Luco, i semblava que donaven l’estocada definitiva al CPP Igualada quan Alfonso Alcañiz va superar també per 1-3 a l’igualadí Lluís Graells.

Els igualadins, però, no es van rendir i van intentar el que semblava impossible. El camí de la remuntada el va obrir Jordi Satorras en guanyar per 3-0 a Antonio Salva. A continuació, Lluís Graells va seguir retallant distàncies en superar Ignacio De la Vega també per 3-0. Daniel Luco va ser l’encarregat de rubricar la reacció dels locals vencent per 3-1 a Alfonso Alcañiz, aconseguint així empatar el partit a tres. Quedava el més difícil: culminar la remuntada guanyant el punt de desempat, que es disputa per mitjà dels dobles. Finalment la parella igualadina Satorras – Luco va derrotar per 3-1 a la dels illencs De la Vega – Alcañiz i va aconseguir capgirar el marcador advers de 0-3 fins a assolir el 4-3 final.

L’equip de 3a nacional compleix en la segona jornada

CTT La Selva del Camp 1 – CPP Igualada 4

El segon equip del CPP Igualada va derrotar dissabte passat per 1-4 al CTT La Selva del Camp en terres tarragonines. El compromís no s’esperava especialment complicat i els igualadins van complir les expectatives guanyant el partit sense mostrar un gran joc.

L’equip anoienc es va avançar inicialment al marcador a través de la victòria de Josep Maria Alonso davant de F. Moles, a qui va vèncer per 3-0. La següent partida va ser la sorpresa del partit, ja que l’igualadí Joan Bertran es va veure superat per 1-3 per C. Yeste. Seguidament, Ricard Alert va tornar a posar els igualadins per davant derrotant per 3-0 a Enric Casadó. Els dobles van posar de manifest la superioritat dels igualadins, ja que la parella Bertran – Alert es va imposar per 3-0 a Yeste – Moles. Per últim, Josep Maria Alonso va fer el 1-4 definitiu guanyant per 3-1 a C. Yeste.

Derrota dolorosa de l’equip de Preferent

TT Els 8 de La Garriga 5 – CPP Igualada 1

L’equip de Preferent del CPP Igualada encarava la segona jornada de lliga amb ganes d’aconseguir la victòria que se’ls va negar al primer partit. Tanmateix, els igualadins es van trobar amb un rival sense fissures que es va endur el partit per un clar 5-1.

La visita a la pista del TT Els 8 de La Garriga va començar bé pels interessos igualadins quan Joan Moriana va fer el primer punt en guanyar per 3-1 a Josep Edo. Els locals, però, van reaccionar per mitjà de Miguel Ángel López, que va fer l’empat derrotant a Bernat Bisbal per 0-3. Seguidament Paco Nicolás va avançar els locals en vèncer a Juan Carlos Ortiz també per 0-3.

El partit va començar a complicar-se pel CPP Igualada quan Joan Moriana no va poder amb Miguel Ángel López, que va guanyar-lo per 0-3. La sentència va arribar de la mà de Josep Edo, que va superar a l’igualadí Juan Carlos Ortiz per 1-3. El mateix resultat és el que va aconseguir Paco Nicolás davant de Bernat Bisbal per fer pujar el 5-1 definitiu al marcador.

Partit sense color a 2a B territorial

CPP Igualada 6 – CTT Collbató 0

El partit que van disputar a 2a B territorial el CPP Igualada i el CTT Collbató diumenge passat a Les Comes no va tenir color. Els igualadins van apallissar els seus rivals com demostra el marcador de 6-0.

Francesc Alcoberro va donar el tret de sortida de l’aventura dels igualadins en derrotar per 3-0 a Ingmar Schuurman. El mateix resultat el va aconseguir el jove Albert Kenji Matsuoka davant de Daniel Rojas, i també Gerard Fuentes davant de Yerai Santos. Amb el partit encarrilat, Francesc Alcoberro va perdre l’únic onze del partit davant de Daniel Rojas, a qui, malgrat tot, va vèncer per 3-1. Gerard Fuentes va tornar el partit a la tònica dels 3-0 en enfrontar-se a Ingmar Shuurman, i Albert Kenji Matsuoka va tancar el marcador imposant-se també per 3-0 a Yerai Santos.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.