TORNAR

El Festival Zoom projectarà els pilots de 'Nikita' i 'Twin Peaks'

La secció 'Made in USA' porta a la gran pantalla el primer episodi de la nova versió televisiva sobre el personatge del film de Luc Besson

cultura
Dijous, 14 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
De mica en mica es van coneixent nous detalls de la 8a edició del Zoom Europeu de Cinema per a Televisió, que se celebrarà a Igualada del 3 al 7 de novembre. De moment ja s'ha fet públic que es podrà veure, a la capital de l'Anoia, els capítols pilot de les sèries 'Nikita' i 'Twin Peaks'.

Nikita

Twin Peaks

'Nikita', al 'Made in USA'

La secció, que es fa ressò de destacades produccions nord-americanes, referents mundials de la ficció televisiva, projectarà el capítol pilot de la nova sèrie 'Nikita', que s’emet en exclusiva per la cadena TNT.

Nikita, un dels personatges de suspens més carismàtics de la televisió, torna aquest any en una nova versió de la seva història televisiva amb la cara de l’exòtica actriu Maggie Q. Aquesta nova Nikita està inspirada també en la pel·lícula francesa de Luc Besson, protagonitzada per Anne Parrillaud, i en el remake americà, Point of the not return, amb Bridget Fonda.

La sèrie explica la lluita per recuperar la seva vida d’una noia que ha estat entrenada per convertir-se en una assassina invencible. La organització ultrasecreta del Govern, la Divisió, l’ha convertit en esclava i n’ha esborrat la identitat.

'Twin Peaks', a 'Cult TV'

Per la seva banda, la secció Cult TV, dedicada a recordar telefilms o sèries que han marcat una fita a la història de la televisió, projecta l’episodi pilot de la sèrie 'Twin Peaks'. Aquest mític capítol és una de les obres mestres de la filmografia de David Lynch.

Tot i ser concebut per a ser l’inici d’una sèrie de televisió, l’episodi es va estructurar com un llargmetratge amb final tancat. L’estrena televisiva va ser un gran esdeveniment i va marcar un abans i un després a la manera d’entendre la ficció televisiva, a més, va imprimir l’enigmàtica frase 'Qui va matar a Laura Palmer?' a la memòria col·lectiva dels televidents.

Kyle MacLachlan, actor fetiche de David Lynch, es va posar a la pell de l’agent especial de l’FBI Dale Cooper, que arriba a la ciutat de Twin Peaks per investigar el brutal assassinat de la jove Laura Palmer (interpretada per Sheryl Lee), una estudiant molt popular entre els seus veïns. L’agent s’endinsa a la vida dels peculiars habitants d’aquesta petita localitat de l’estat de Washington, que no estan predisposats a posar-li les coses massa fàcils.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.