TORNAR

Francina Gabarró: 'A ICV hem elaborat un programa des de la participació ciutadana'

La regidora vilanovina ocuparà el 27è lloc a les llistes per Barcelona a les eleccions catalanes

politica
Dimecres, 6 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
S'acosten els comicis electorals i els partits van desgranant la configuració de les llistes. Aquest dimarts va ser el torn d'Iniciativa per Catalunya Verds, que va a donar a conèixer el nom de les dues anoienques que formaran part de la candidatura per Barcelona. En aquest cas són la regidora vilanovina Francina Gabarró i Coral Vázquez, que ocuparan el número 27 i el número 51 respectivament.

Dolors Camats i Francina Gabarró

Francina Gabarró va valorar de manera molt positiva la feina feta per ICV al govern, i es va mostrar convençuda que la seva empremta es notarà en forma de canvis importants. Sobre el programa, la responsable d'organització d'ICV-Anoia va dir que 's'ha elaborat des de la participació ciutadana, a través d'un procés molt enriquidor'. La regidora de Vilanova del Camí va desvetllar que en aquests comicis tant ella com l'anoienca Coral Vázquez formaran part de la llista i, 'encara que sigui en llocs on serà difícil de sortir, la representació de l'Anoia queda igualment garantida'.

Cal una reforma constitucional

L'acte va comptar amb la presència de Dolors Camats, portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, qui va explicar que el programa electoral de la formació ha nascut de tres fonts: de l'experiència de govern, dels valors i la ideologia del partit i de la participació ciutadana. Camats va dir que un dels temes que més preocupa els ecosocialistes 'és la creixent desafecció ciutadana', i que s'haurà de convèncer els ciutadans 'que no és moment d'abstenir-se, sinó de plantar cara'. Segons la portaveu, 'hem d'aprofitar l'actual crisi per tirar endavant la política social i fer possible un veritable canvi, tant a nivell econòmic com institucional'. Camats va dir que per a ICV 'ja no n'hi ha prou amb intentar restablir l'Estatut, sinó que cal treballar per una reforma constitucional'.

Documents adjunts

Llista d'ICV



1 Comentaris

m

maria

igualada

16 d'octubre 2010.03:46h

Respondre

Si senyor, dos dones treballadores i valentes, os desitjo tota la sort del mon, Francina i Coral, l’anoia és mereix tenir representants com vosaltres al parlament

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.