TORNAR

El IX Torneig d’Igualada de Frontennis porta les millors raquetes

La final la va guanyar la parella valenciana Franciso García i Julián Contreras

esports
Dimarts, 5 octubre 2010. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les instal·lacions del Molí Nou d’Igualada van acollir el passat cap de setmana la 9a edició del Torneig Frontennis d’Igualada, cita esportiva en la qual van participar les millors raquetes de Catalunya i una parella valenciana, cosa que va propiciar que es pogués veure un gran nivell de joc amb jugades espectaculars —essent aquest any, esportivament parlant, el millor torneig. Les 16 parelles inscrites van estar convidades per rigorosa invitació, de les quals una era del Club Frontennis Igualada.

Els participants en el torneig

El dissabte els jugadors van estar distribuïts en quatre grups que van jugar entre si, classificant-se el dos primers de cada grup per a quarts de final. Aquest sistema permetia veure partides al llarg de tota la jornada i només van quedar per a la matinal del diumenge els quarts, les semifinals i la gran final. En les partides del diumenge les dues parelles, Víctor Mariscal–Toni González i Francisco García-Julian Contreras, van aconseguir arribar a la final en guanyar a la semifinal a les parelles Dani López-Jordi Campoy i Albert Carricondo – Cristian Viñaràs. La final la va guanyar la parella valenciana Franciso García i Julián Contreras, amb un joc molt vistós, tot i que el Víctor i el Toni els ho van posar molt difícil.

Finalment es va fer l’acte de lliurament de trofeus on els organitzadors, el delegat de la Federació Jordi Albanell i la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Sílvia Torreblanca, van reconèixer l’èxit d’aquest torneig tant per part dels esportistes participants com de l’organització i van agrair la col·laboració de les entitats que hi havien contribuït (Patronal Municipal d’Esports, Vidres Igualada, Star Vie i Record Esports).

Antoni Font - Club Frontennis Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.