TORNAR

El CPP Igualada enceta la lliga amb victòria

UE Sant Cugat 2 – CPP Igualada 4

esports
Dilluns, 4 octubre 2010. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana han començat les lligues de ping-pong de totes les categories i divisions. La principal novetat de la temporada que comença és el sistema de joc. Aquesta temporada es jugarà a la pràctica totalitat de les categories amb el sistema que assegura jugar sis partides individuals en cada partit, podent acabar amb el resultat de 6-0, 5-1, 4-2 o 3-3. En aquest darrer cas, es juguen els dobles per determinar el vencedor de l’encontre.

3a nacional. D'esquerra a dreta: Joan Bertran, Josep M. Alonso, Ricard Alert i Roger Domingo

El primer equip del CPP Igualada doncs, va debutar a la lliga de Primera estatal d’enguany amb victòria per 2-4 a la pista de la UE Sant Cugat. En el primer punt de partit, el recent reincorporat Daniel Luco va vèncer per 3-0 a Pau Mellado. El segon punt va anar a càrrec de Jordi Satorras, que va derrotar per un ajustat 3-2 a Josep Anton. Lluís Graells va fer el tercer punt dels igualadins en superar Michael Brown per 3-1.

El CPP Igualada va tancar el partit amb la victòria de Jordi Satorras sobre Pau Mellado per 3-1. Amb el partit ja resolt, Daniel Luco va veure’s superat per Michael Brown per 0-3 i Lluís Graells va perdre per 2-3 davant de Josep Anton.

Victòria contundent per començar a 3a nacional

CTT Lleida 0 – CPP Igualada 4

El segon equip del CPP Igualada va debutar al pla de Lleida en la nova categoria de 3a nacional. Aquesta categoria és precisament una de les dues úniques que mantenen el sistema de joc de les temporades anteriors. Així doncs, el partit es va acabar un cop els igualadins van haver fet pujar el 0-4 al marcador.

Josep Maria Alonso va avançar els igualadins en el primer punt del partit, en el qual va vèncer per 3-1 a A. Ferré. El segon punt del CPP Igualada va ser obra de Ricard Alert, que es va imposar a D. Álvarez per 3-2. Roger Domingo va ampliar el marcador guanyant a D. Calle per un clar 3-0, i la parella Domingo – Alert va posar el punt final al partit derrotant per 3-1 a la parella local Álvarez – Ferré.

A Preferent va venir d’un pèl

CPP Igualada 3 – CTT CM Arenys de Munt 4

L’equip de Preferent del CPP Igualada va debutar a Les Comes, però això no va ser suficient per derrotar un antic conegut, el CTT CM Arenys de Munt. El marcador, 3-4 pels visitant, ho diu tot.

Joan Moriana va avançar els igualadins d’inici en derrotar per 3-2 a Pere Morillas. Bernat Bisbal, però, no va poder fer el mateix i va perdre davant de Jaume Bosch per 0-3. Amb l’empat a un al marcador, Juan Carlos Ortiz va fer el seu debut oficial amb el CPP Igualada. Malgrat perdre per 1-3 davant de Joan Morales, el bon joc fa pensar que aportarà molt a l’equip de Preferent.

Seguidament, Joan Moriana va restablir l’empat en superar per 3-1 a Jaume Bosch, però els visitants van tornar a colpejar amb la victòria per 0-3 de Pere Morillas davant de Juan Carlos Ortiz. Bernat Bisbal es va encarregar de fer arribar el partit al desenllaç dels dobles guanyant a Joan Morales per 3-0. La partida de dobles, doncs, va decidir el guanyador, que finalment va ser l’Arenys. Malgrat que els igualadins Moriana – Bisbal van empatar els dos jocs d’avantatge que havien agafat els visitants, finalment aquests van acabar vencent per 2-3 i enduent-se els punts.

Derrota per la mínima a Segona provincial B

CPP Igualada 3 – Foment Martinenc 4

Alhora que es disputava el partit de Preferent, diumenge al matí va debutar a Les Comes el nou equip de Segona provincial B que s’ha format aquesta temporada. Els palistes del CPP Igualada van estar a punt de superar el Foment Martinenc, però els barcelonins van acabar imposant-se per 3-4.

Gerard Fuentes va fer el primer punt per l’Igualada derrotant per 3-1 a Joan Solà. El partit pintava bé quan Francesc Alcoberro va superar a Edmon Cartró per 3-1, fent pujar el 2-0 al marcador. El Martinenc, però, va retallar distàncies per mitjà de Guillem Sánchez, que va vèncer a Miquel Moriana per 1-3.

A continuació, Joan Solà va fer l’empat derrotant l’igualadí Francesc Alcoberro per 0-3, però Gerard Fuentes va avançar de nou els locals guanyant a Guillem Sánchez per 3-1. Malgrat tot, el barcelonins no es van conformar i van empatar gràcies a la victòria per 0-3 d’Edmon Cartró sobre Miquel Moriana. Així doncs, el partit va arribar als dobles, on la parella local Fuentes – Alcoberro no va poder evitar que la visitant Solà – Cartró els superés per 1-3, impedint així que el nou equip del CPP Igualada s’estrenés amb victòria.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.