TORNAR

Igualada acollirà el IX Torneig de Frontennis

Molt bona participació a l'Open de la Fira d'Igualada

esports
Dimecres, 29 setembre 2010. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La ciutat d’Igualada acollirà aquest cap de setmana, dies 2 i 3 d’octubre, el ¡IX Torneig Frontennis d’Igualada' amb pilota preolímpica, a les instal·lacions de la Piscina del Molí Nou, i amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de la ciutat i el patrocini de Vidres Igualada, Record Esports i Star Vie.

Finalistes de la primera categoria en l'Open de la Fira

Durant tot el dissabte les parelles inscrites jugaran les fases de classificació per a les finals. El diumenge les parelles classificades jugaran els quarts, les semifinals i a les 12:30 hores la final. Les 4 millors parelles classificades rebran premis en metàl·lic.

Per quart any consecutiu, la directiva del Club Frontennis Igualada, encapçalada per Miguel Vivar, s’esforçarà al màxim per a què aquest esdeveniment resulti tot un èxit, reunint les millors parelles de Catalunya i una de València.

Celebrat el XV Open de Frontennis de la Fira

D'altra banda, un any més —i ja en són quinze—, s’ha arribat al final de l’Open de la Fira, que cada any comença a finals del mes d’agost i acaba amb la Fira d’Igualada, esdeveniment que dóna nom a aquest acte esportiu organitzat pel Club Frontennis d’Igualada que compta amb uns organitzadors excel·lents. L’Open, un cop més, ha demostrat la seva efectivitat per a donar compliment a 45 parelles i alhora aconseguir que tot funcionés de manera fluïda i perfecta.

Dins del merament esportiu, cal deixar constància de la bona acollida d’aquest Open per part de tots els afeccionats a aquest esport que forma part de nosaltres. Un any més, l’Open ha estat fidel a aquest esdeveniment que dóna cabuda a tots els practicants de la comarca, sigui quin sigui el seu nivell, ja que en estar agrupats en tres categories tothom troba competidors amb qui fer un joc intens i igualat.

El dissabte al matí l’Open va finalitzar amb la celebració de les finals de totes les categories i el lliurament de trofeus i detalls, acompanyat d’un petit refrigeri que va acabar d’arrodonir l’acte. Aquest va comptar amb la presència de la Pubilla de la Fira, Elisenda Font, i les dames d’Honor, Olga Jordana i Irene Galiano. A l’acte també van assistir autoritats locals com la de la Regidora d’Esports Silvía Torreblanca, la Regidora de l’Ajuntament Rosa Plassa i la Junta del Club Frontennis d’Igualada, que van encarregar-se del lliurament dels trofeus als guanyadors.

En la 3a categoria es van veure unes bones partides, quedant la parella Manel Ruiz-Cristian Ruiz en primer lloc i la Cinto Llobet-Miquel Ferrer en segona posició. El tercer lloc va ser per la parella Jerson Chia-Angel Gil.

La 2a categoria va donar lloc a una final molt igualada entre dues parelles amigues, aconseguint la primera posició la parella Enrique Olmo-Jaume Estape i la segona la Chus Rey-Edu Elvira. En aquesta categoria el tercer lloc el va ocupar la parella Julià López-Dani Preixat.

Finalment la 1era categoria va ser tan disputada com cada any, on van tornar a aconseguir el primer lloc la parella Antoni Font-Juan Pedro Moreno, demostrant que els anys no passen per ells, tot i tenir alguna partida molt ajustada. La segona posició d’aquesta categoria la va aconseguir la parella Paco Manchado-Angel Alonso, que van fer un gran joc no posant fàcils les coses a l’Antoni Font-Juan Pedro Moreno. El tercer lloc va ser per la parella Raul Romero-Jordi Romero.

En línies generals, el XV Open Fira d’Igualada, va ser un èxit tant d’organització com d’esportiu, on es va notar una puja de nivell en les 3 categories. El nombrós públic assistent, durant tot el campionat, va poder gaudir d’un dels millors Open.

Antoni Font


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.