TORNAR

La mítica pujada a les Maioles es consolida com a referent per a públic i participants

26 pilots han participat en la cursa aquest diumenge

esports
Dilluns, 27 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La carretera BV-1031 d’Igualada a Prats de Rei, Les Maioles ha tornat a demostrar aquest diumenge que té una força extraordinària, que la fa especialment apreciada tant per pilots, que no han volgut faltar a la cita d’enguany i han convertirt Les Maioles en La Pujada amb més participació de l’any, com el públic que any rere any envaeix els revolts d’aquesta carretera, per embogir amb el soroll dels motors.

26 pilots han participat aquest diumenge en la ja mítica pujada a les Maioles. Enric Ruiz, president del comitè organitzador, s'ha mostrat molt content del funcionament i organització de l'esdeveniment i ha explicat que no hi ha hagut cap problema més enllà d'algunes averies mecàniques abans de començar la cursa.

En la primera cursa d’entrenaments, que s’ha desenvolupat sense cap incidència, el pilot de l’escuderia Penedés, Sergi Pañella (Silver Car S2) ha estat el que més fi a afrontat la Pujada, i ha estat al més ràpid imposant-se per gairebé 3 segons a Josep Molina (Speed Car GT-R) i gairebé 4 a l’actual líder del certamen, Ramon Plaus (Speed Car GT 1000).

En turisme, el líder del Campionat de Catalunya Josep Solà (Renault Clio Sport) ha aconseguit el millor registre amb un tems de 3:24:694. A la segona Pujada, millor temps altre vegada per

Sergi Pañella que ha infringit un correctiu de 4 segons a Plaus.

En turismes Didier Seive (Porsche 911 GT 3) ha superat a Solà per mig segon. D’aquestes dues primeres pujades cal destacar l’actuació del pilot del Moto Club Igualada, Jaume Doncel (BMW 325 I) que ha aconseguit respectivament el tercer i quart millor registre. L’avaria del dorsal 27, Joan Albamonte (Opel Manta 2.0i) al revolt de Rubió, ha estat la única incidència d’aquesta pujada d’entrenaments.

Podeu veure més imatges a la Fotgaleria

Moto Club Igualada


1 Comentaris

t

tonkeny

Igualada

27 de setembre 2010.09:45h

Respondre

Pujada a les Maioles, Memorial Jordi Macià

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.