TORNAR
PUBLICITAT

Bernat Jaume 6è i el seu germà Joel 11è a la copa d’Espanya de d'esquaix de Santiago

Dijous, últim dia per inscriure's al torneig de la Fira

esports
Dimecres, 22 setembre 2010. 22:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El jove igualadí de 14 anys Bernat Jaume va repetir l’èxit de l’últim campionat d’Espanya de 17 anys i va mantenir el 6è lloc en una categoria on li queden encara 2 anys de millora, ja que parlem de menors de 17 anys. El seu germà Joel va obtenir una meritòria 11a plaça, millorant clarament la seva dissetena posició en els campionats d’Espanya celebrats a Palencia el passat mes de maig.

Bernat i Joel Jaume

El petit dels Jaume va entrar al quadre com a cap de sèrie i això li va permetre esquivar inicialment els millors de la categoria. A segona ronda va guanyar al català Arnau Farré. A quarts de final, per això, va caure davant el cap sèrie 3, Víctor Reguera de Galícia per 11-9, 11-8, 12-10. Per llocs va guanyar al castellà Cèsar Castrillo però va perdre per la cinquena posició amb el mallorquí Jaume Ramis.

Pel que fa al Joel, va guanyar el seu primer partit 3-1 davant el gallec Miguel Gonzalez però va perdre el segon davant el més tard campió Aitor Zunzunegui de Castella i Lleó per 3-0. En el quadre per llocs, va derrotar Marc Soberats però va caure amb el català Arnau Farré pel 9è lloc.

Aquest cap de setmana toca Fira

Arriba el clàssic dels clàssics d’esquaix, per la Fira: El 24, 25 i 26 de setembre tindrà lloc el XXIV campionat d’Igualada i comarca trofeu Fira de Setembre, esdeveniment que l'Esquaix Igualada organitza des del 1986. Es tracta del clàssic campionat oficial que corona el millor de la comarca i que aquest any amb la 24a edició tindrà de nou molta igualtat i emoció. El torneig és obert a qualsevol jugador que jugui a la comarca de l’Anoia i no cal ser federat per optar a ser-ne el campió o la campiona. El campionat es juga de divendres a diumenge i tothom jugarà mínim de 3 partits en 3 categories masculines i 2 de femenines. L’últim dia d’inscripció és aquest dijous dia 23.

Esquaix Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.