TORNAR

Antoni Castells, un altre candidat igualadí per Solidaritat Catalana

Forma part de l'equip 'Del territori i pel territori', de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf

politica
Divendres, 3 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Havent ja finalitzat el període de presentació de candidatures, el passat 31 d’agost, són finalment dos els candidats de l’Anoia que es presenten a les eleccions primàries de Solidaritat Catalana que han de tenir lloc el dissabte 4 de setembre: Harold Graells i Antoni Castells.

L'equip: Fèlix Simon, Teresa Esteve, Antoni Castells, Josep Arasa, Jordi Arnal i Sergi Marin

El primer a presentar candidatura va ser l’Harold Graells, màster d’assessoria i mediació financera per la Universitat de Barcelona i en financial markets per la Bloomberg University, el qual ha utilitzat per a la seva campanya el bloc personal i així com la gravació d’un vídeo promocional, entre d'altres.

A aquesta cal afegir la candidatura d’equip anomenada 'Del territori i pel territori', formada per membres de l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia, de la qual forma part el jove igualadí Antoni Castells Sanabra, estudiant d'enginyeria industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya i membre de l'agrupament escolta Jaume Caresmar M. Antònia Salvà.

En l'equip del Penedès

L'Antoni, de 21 anys, explica que aquesta és la seva 'primera aventura política', a la qual s'ha decidit a entrar a causa de la situació política del país i de la creació d'aquest nou moviment, Solidaritat Catalana, en el qual encaixen les seves idees i reivindicacions. Afirma que la primera prova serà aquest dissabte: si passen les primàries a l'equip li tocarà treballar de valent. 'I si no també, per ajudar al màxim en l'avenç de Solidaritat i caminar cap a la independència', declara.

El jove igualadí ha viscut des de sempre la política de ben a prop: la seva mare, Flora Sanabra, va ser diputada per CIU al Parlament durant quatre legislatures, i va participar també en la vida política a nivell municipal. Precisament l'Antoni explica que ella l'ha animat a fer el pas, ja que es tracta d'una 'gran experiència'.


1 Comentaris

G

Gisela R.

Igualada

3 de setembre 2010.14:00h

Respondre

Aquest noi em sembla que és família d’una coneguda expolítica convergent i també d’un dels factòtums d’un altre grup de comunicació anoienc. Així anem en aquesta comarca. Vinga crear... Llegir més submarins contra els nostres enemics...Per cert, a tot això què hi diu en Quim Romero ???

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.