TORNAR
PUBLICITAT

Les noies del bàsquet Igualadí fan un bon paper en el torneig de Sant Julià de Vilatorta

Les júnior A aconsegueixen la victòria

esports
Dimecres, 1 setembre 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat cap de setmana del 28 i 29 d'agost es va celebrar la 26a edició del prestigiós Torneig de Caixa Manlleu amb seus a Sant Julià de Vilatorta, Manlleu, Vic, Taradell Folgueroles, Roda de Ter, Sant Tomàs i Santa Eugènia de Berga o n hi van participar un total de 2500 jugadores de bàsqeut i uns 277 equips entre ells el Júnior A i Sènior Femení del CBI

Durant el torneig de Sant Julià - Foto CBI

L'equip Sènior va accedir a la final de VIC i va jugar contra una Selecció de Tordera anomenada Kiwis amb un resultat de 35-48 a favor de les de Tordera. D'aquesta manera les igualadines van aconseguir el segon lloc de la classificació final tot i realitzar un bon partit i un gran Torneig.

Val a dir que aquest any l'equip femení compte amb l’ incorporació de cinc noves jugadores Anna Carla Martinez Cali, Marta Pujol Cornadó, Susana Pujol Cornadó, Laia Martin Porcar i també amb nou entrenador en Xavi Borras Gonzàlez, que no va poder assistir al Torneig i en el seu lloc les va dirigir el seu segon Enric Pararols Serra. Les jugadores Sèniors també varen estrenar la nova equipació d'aquesta temporada 2010/2011.

Les Junior A entrenades per Joan Romeu, també van jugar la final a Taradell contra les Escolàpies de Figueres guanyant amb una gran diferència 10 punts al marcador, aconseguint així ésser Campiones de la seva categoria.

Joan Ribera - CBI


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.