TORNAR

El CBI afronta la nova temporada amb una aposta forta pels jugadors del planter

Els dos primers equips femenins han començat la pretemporada amb molt bon peu

esports
Dimecres, 1 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des del passat 28 d'agost, els equips júniors i sèniors del Club Bàsquet Igualada entrenen amb regularitat per preparar la temporada 2010/11 que començarà el proper 19 de setembre. Tant els sèniors masculins com femenins jugaran en la categoria de Copa Catalunya.

L'equip sènior femení en el torneig de Sant Julià - Foto CBI-

L'equip sènior femení que juga en la tercera categoria més important, estrena nou entrenador; Xavi Borràs serà l'encarregat de dirigir l'equip i d'aconseguir una temporada plena d'èxits.

El CBI comptarà amb 16 equips de base des dels minis femenins i masculins fins els sèniors B i dos equips principals que jugaran a Copa Catalana. En el cas de l'equip femení, aquesta és la tercera categoria més important. El president del club, Salvador Farrés, ha declarat que 'tot i que l'equip masculí havia jugat en la lliga EBA durant molts anys, tant esportivament com econòmicament és molt complicat mantenir els equips en una categoria superior a la que estem en una ciutat com Igualada'.

Segons Salvador Farrés, l'objectiu més important del club és 'mantenir-se en la màxima categoria que es pugui amb el màxim de jugadors de la comarca possibles'. Seguint aquesta política, l'equip sènior masculí de Bàsquet compta amb quasi un 80% de jugadors de casa. Pel què fa l'equip femení, enguany compta amb cinc noves jugadores i també estrena un nou entrenador, Xavi Borràs.

Els equips júnior i sèniors femenins ja han començat la pretemporada

El passat cap de setmana les noies del CBI van jugar el Torneig de Caixa Manlleu a Sant Julià de Vilatorta amb un magnífic resultat per part dels dos equips. Les Júnior van quedar campiones després de guanyar la final contra les Escolàpies de Figueres i les Sènior van quedar subcampiones ja que a la final van perdre contra la Selecció de Tordera.

Sense un patrocinador gran

Salvador Farrés ha expressat la dificultat en què es troben actualment tots els clubs esportius a l'hora de trobar un patrocinador gran. De fet, cap dels dos primers equips del CBI en té però de moment es compta amb un bon gruix de petits patrocinadors però des del club es creu que encara en falten més.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.