TORNAR

Els odenencs Armand Mollà i Bernat Seuba, campions del Món de Biketrial

En la darrera prova, celebrada a Itàlia

esports
Dilluns, 23 agost 2010. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La segona i última prova del Campionat del Món de Biketrial 2010 s’ha celebrat a Darfo Boario Terme (Itàlia) els dies 31 de juliol i 1 d’agost, amb la participació de 5 corredors anoiencs, en Dani Gomez (Masquefa) en sènior; Armand Mollà (Òdena) en Júnior; Bernat Seuba (Òdena) en minime; Gil Rosich (Igualada) en minime; i Marc Seuba (Òdena) en benjamí.

Els joves Bernat Seuba i Armand Mollà

El dissabte competiren en Bernat Seuba (pilot de MotoClub Igualada), en Marc Seuba i en Gil Rosich. El trial es presentava complicat per la pluja caiguda el dia abans que provoca que el terreny estigués relliscós i inestable.

En Bernat Seuba va patir una caiguda en una relliscada en la primera volta, i aquest fet li complicava el trial, però va saber estar tranquil, i va remuntar de mica en mica aconseguint quedar en segon lloc a només un peu del primer, i en la general es proclamava Campió del Món en minime. En Marc Seuba es classificava en la 8a posició, i quedava en la general en 7a posició del món en benjamí. En Gil Rosich es classificava en la 27a posició en minime, i en la general quedava el 22è.

El diumenge era el dia per Armand Mollà i Dani Gomez. Armand Mollà va haver de fer front a un trial molt complicat amb diverses errades a la primera volta; va poder acabar en el 6è lloc, però tenint en compte que els seus principals rivals també fallaren es va poder proclamar igualment Campió del Món en júnior en el seu primer any en la nova categoria. En Dani Gomez es classificava en 6a posició, i en la general quedava 7è.

En resum els resultats dels anoiencs a la general del Campionat del Món de Biketrial no podien ser millors. L’Anoia i Catalunya tenen dos Campions del Món de Biketrial 2010: Bernat Seuba en minime i Armand Mollà en júnior. Felicitats a l’Anoia per ser una referència i potència en el biketrial.

Seuba-Romeu


3 Comentaris

J

Josep-Vicenç

Òdena

24 d'agost 2010.14:40h

Respondre

Enhorabona!!!El vostre esforç i el de les vostres famílies mereixen aquesta gratificació. Sou un exemple perquè el jovent us tingui com a punt de referència. Treball, confiança, superació i... Llegir més constància, són paraules que poden definir el vostre treball diari. Admiració són les que jo mateix sento per vosaltres. També felicitar a la resta dels vostres companys que també estan portant a terme un gran treball; de ben segur que en breu també tindran la sort de cara per assolir grans resultats. Moltes gràcies per portar el nom de Catalunya i d’Òdena arreu del món. I aviat és dit!. Mai el nostre petit poble havia estat referència tan alta en el món de l’esport. Moltes gràcies i endavant!

P

Pere

24 d'agost 2010.12:26h

Respondre

Ostres Jordi, deunidó, això de queixar-se ja es un vici, tinc entes que el diari es diu ”anoiadiari.cat” per això segurament hi posa anoiencs, i l’equip del diari està format per gent de... Llegir més diferents pobles de l’anoia/alta anoia, fet que ajuda precissament a que no sigui un diari centralista.
Aps, i jo treballo a Odena, moltes felicitats nois!!

J

Jordi

Òdena

24 d'agost 2010.09:00h

Respondre

Si l’Armand Mollà i en Bernat Seuba, campions del Món de Biketrial, son d’Òdena tots dos, per què es posa en el titular que DOS ANOIENCS SON CAMPIONS DEL MON DE BIKETRIAL?
Molt probablement... Llegir més si fossin igualadins segur que el titular hauria estat: DOS IGUALADINS CAMINS DEL MON DE TRIAL.
No es qüestió de tenir mires estretes, però cada poble te el seu orgull, les seves persones i tradicions que el fan viure i creen sentiment de pertinença i no crec correcte amagar realitats que fan feliç molta gent.
Segurament el titular ha sortit sense mala fe, segurament es un “tic” habitual d’un centralisme anoienc de que tot el que NO passa a Igualada és perifèria i ja no és necessari indicar de manera correcte els fets. Cert és que després ja s’indica la població de cada esportista. A voltes la gent es queixa de centralismes superiors o externs que després es practiquen a casa mateix.
Felicitats a l’Armand i al Bernat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.