TORNAR
PUBLICITAT

Igualada acollirà un Festival per la Independència a l'octubre

Música, activitats i una manifestació pels carrers

politica
Dissabte, 21 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els assistents a les Barraques del Rec, aquest divendres a la nit, van poder ser els primers a agafar uns flyers que es van distribuir entre els diferents estands, a través dels quals s'anunciava un Festival per la Independència de cara al proper 16 d'octubre.

Imatge del flyer que es va començar a distribuir per les Barraques

L'acte, que ja s'ha començat a preparar, és organitzat per la societat civil igualadina, i preveu assolir una gran participació i implicació de tots els igualadins. El programa d'activitats s'iniciarà a les 11 del matí, amb una taula rodona que es vol que sigui amena i participativa. A les 12 del migdia començarà una marxa en favor de la independència, que l'organització descriu com a 'popular i massiva, ja que la independència s'ha de construir des del municipalisme'. Així, la manifestació pels carrers de la ciutat comptarà amb la participació de colles de grallers, tabalers i altres representants de la cultura popular catalana.

A quarts de 3 de la tarda tindrà lloc un dinar popular, i a continuació hi haurà animació infantil amb la cia. Sapastre. A partir de les 5 començarà el concert, que comptarà amb la presència de grups i solistes destacats com són Carles Belda i el conjunt Badabadoc, Mertixell Gené i Cesk Freixas. Totes les activitats del Festival per la Independència, excepte la manifestació, tindran lloc als espais de l'Ateneu Igualadí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.