TORNAR

La colla de grallers celebra el 20è aniversari

Amb una trobada en la qual participaran grups de tota la comarca

cultura
Divendres, 20 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Enguany la colla dels grallers d'Igualada celebra el 20è aniversari. Per commemorar aquesta fita, durant l'estiu han fet diferents tocs, han sortit a les festes del Pilar i han tocat durant l'European Balloon Festival, però la celebració més important serà aquest divendres en el marc de la Festa Major d'Igualada. Per celebrar-ho presentaran 'La Tarantel·la dels 20 anys', una peça musical escrita per Joan Cuscó i creada especialment per a aquesta efemèride.

Els grallers d'Igualada, a la cercavila del Sant de dijous

Pep Soler, president de la colla de grallers d'Igualada, explica que 'actualment el grup segueix amb la mateixa essència de quan es va crear fa 20 anys, té un caràcter familiar i es considera una colla polivalent, alegre i compromesa'. La colla es va crear l'estiu del 1989 quan els impulsors de la Víbria d'Igualada van crear un grup de grallers per acompanyar-la en el ball.

Per celebrar l'aniversari, colles de grallers vingudes de diferents municipis de la comarca (Xics Folls, de Montmaneu, Grallers de Sta. Margarida de Montbui, Grallers de Vallbona d'Anoia, Grallers de Castellfollit de Riubregós, Grallers dels Prats de Rei, Grallers de la Llacuna, Grallers de la Pobla de Claramunt, Grallers de Capellades i Grallers d'Igualada) participaran aquest divendres a les 20.00 h del vespre en una multitudinària trobada de grallers.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.