TORNAR

Pengen una gran estelada des del balcó de l'ajuntament

En el marc de la campanya 'Per Festa Major, l'estelada al balcó'

politica
Divendres, 20 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El pregó de la Festa Major d'Igualada d'enguany va ser més mogut del que és habitual. Tot just quan la pregonera va finalitzar el seu parlament, un nodrit grup d'igualadins van brandar tot d'estelades reclamant que el consistori tregui la bandera espanyola dels pals de bandera oficials i va penjar una gran estelada des del balcó de la casa gran durant uns instants.

Les estelades, també al saló de sessions

Els organitzadors de l'acció reivindicativa expliquen que 'fa uns anys que s'està realitzant una campanya contra la presència de la bandera espanyola a l'Ajuntament, a més d'una campanya anomenada Per Festa Major, l'estelada al balcó.

Avui, dia d'inici de la festa, s'ha suspès la lectura del pregó, que finalment s'ha fet a la sala de plens de l'ajuntament igualadí. A més de cridar contra la presència de la bandera espanyola un cop finalitzada la lectura del pregó, un grup d'igualadins ha sortit al balcó de l'Ajuntament amb estelades i ha desplegat una estelada gegant.

Val a dir que a la ciutat s'estan duent a terme ambdues campanyes, i que avui mateix l'ajuntament ha donat ordres a la brigada municipal de retirar els cartells referents a l'estelada enganxats en espais propagandístics de la ciutat, deixant la resta de cartells.'


12 Comentaris

e

eduard

igualada

24 de setembre 2010.18:33h

Respondre

si senyor morts de gana pero independents. si no us agrada espanya aneu a perpinya i la feu capital d´estat.

l

lluismi

21 d'agost 2010.12:29h

Respondre

Felicitats, per aquets joves inquiets i que el nostre Ajuntament els menysprea amb totes les iniciatives que tenen. Sense ells tindriem una festa major ensupida i monòtona. Coratge i endevant sou... Llegir més fantastics.
Ah! i l’estelada sempre apunt per fer avergonyir a ”l’Aymamí i sus muchachos”

L

Luis

Sta. Margarida de Montbui

20 d'agost 2010.18:08h

Respondre

Ben fet!

PD: Em fa recordar als jocs d’ordinador de guerres. Quan conqueries un territori, el primer que fas es penjar la teva bandera, xD.

L

Lídia

L'ESCALA

20 d'agost 2010.16:15h

Respondre

Sí, senyor! la banderà espanyola no hi pinta res a Catalunya!
Visca Catalunya Lliure!

Ò

Òscar B.

Barcelona

20 d'agost 2010.15:40h

Respondre

Ben fet !!

O

Octavi

La Llacuna

20 d'agost 2010.14:38h

Respondre

Des de l’Altíssim Penedès recolzem aquestes iniciatives! Desparasitem els ajuntaments de draps colonitzadors!

T

Toni Morros

Igualada

20 d'agost 2010.13:04h

Respondre

Em sembla molt bé i no m’estranya en absolut. Són les Espanyes les que separen, no pas nosaltres. Si no ens volen, que ens deixin en pau i no ens imposin els seus símbols que no són els... Llegir més nostres. Estaria be que ells fessin un referendum sobre si ens volen (tret de pels nostres inpostos, que per això sí que ens volen) o no. Els resultat molt probablement sería que no. Així quedaria legitimada, fins i tot des del punt de vista legal, la independència a la que ens estan portant i que cada co pém més possible des de topts els punts de vista. Es qüestió de no massa temps i de mirar a Europa i al món com mercats cada vegada més interessants.
La darerra garrotada és el recurs d’inconstitucionalitat que ha presentat la ”Defensora del Pueblo” (Qué és catalana i parla
català!!!!) contra la llei que disposa que els inmigrants aprenguin la nostra llengua. A quin poble defensa aquesta senyora? Deu ser al del Païs vehí, que diuen els meus fills amb raó.

R

Ramon Costa

Igualada

20 d'agost 2010.12:58h

Respondre

Per si voleu veure el vídeo d’aquest moment ’històric’: www.youtube.com/watch?v=97tNFykNDAg

O

Oscar

Dosrius

20 d'agost 2010.12:44h

Respondre

Molt bé, aixi es fa que s’aguanti el consitori que som una nació, i la bandera epanyola no pinta res.
Visca Catalunya !!*!!

p

pep

igualada

20 d'agost 2010.12:16h

Respondre

Ben fet, la bandera espanyola no hi pinta res!!

G

Gil

Igualada

20 d'agost 2010.11:57h

Respondre

Molt ven fet, vem animar la festa.

M

Mireia

Igualada

20 d'agost 2010.11:19h

Respondre

Sí senyor! Felicitats als organitzadors de la protesta!

Recordo k abans, quan CiU governava, l’espanyola no hi era al balcó! I quan l’Aymamí va necessitar el suport d’ERC, tampoc...... Llegir més Polítics...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.