TORNAR
PUBLICITAT

Tot a punt per al futbol sorra de Piera

Els partits comencen aquest divendres a la tarda

esports
Dijous, 19 agost 2010. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana es disputa el 3r torneig de Futbol Sorra, que organitza l’Associació Juvenil 83 i mig. Com a novetat, aquest any els partits es juguen a la pistes esportives de Can Mas, que ja estan habilitades per a la pràctica tant del futbol com del vòlei sorra. Al torneig hi participen equips locals i dels voltants de fins a 12 membres de les categories sènior i juvenil (fins a 16 anys).

Els encontres es disputaran aquests divendres i dissabte en horari de 18.00 h a 24.00 h. Diumenge al matí es jugaran les eliminatòries i quarts de final, i a la tarda arribarà l’hora de les semifinals i final.

D’altra banda, també s’està preparant el 4t Torneig de Vòlei Sorra, amb equips de 2x2 i 4x4 de les categories obert i elit (masculí, femení i mixt) i amb inscripcions obertes fins al 24 d’agost. Per a informació sobre preus i inscripcions podeu consultar el web www.83imig.com, escriure un correu a 83imig@gmail.com o trucar als telèfons 619 024 608 (Sergi) o 658 255 659 (Isaac).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.