TORNAR
PUBLICITAT

Arrenca la Coll@nada

Els tabals van sonar ahir per tota la ciutat, que estarà de festa durant tota la setmana

societat
Dimarts, 17 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Si el dilluns va començar la Festa Major de la ciutat i els tabals es van sentir per tots els carrers del centre i el foc va arrencar a la plaça de l'Ajuntament, aquest dimarts arrenca la Coll@nada i ho fa amb dues propostes interessants que començaran a les set de la tarda a la plaça Pius XXII. A partir d'aquest dimarts, la Coll@anada oferirà actes tots els dies de la Festa Major organitzats per les diferents colles de la ciutat.

Aquest dimarts comença la setena edició de la Coll@anada. A les 19:00 h, a la plaça Pius XII hi haurà una xerrada sobre la Unió Europea i la independència a càrrec de Joan Sebes, membre del col·lectiu 'Endevant'. A les 22:00 de la nit Paranoia Accions organtitza una projecció audiovisaul de programes i sèries que han commogut la humanitat. Segons Toni Cortés, un dels organitzadors de l'activitat, les projeccions seguiran la línia dels dos anys precedents i es passaran alguns episodis de sèries com Magnum, Hotel Fawlty, Els joves, l'Escurçó negre...

Grans i petits podran gaudir des d'aquest dimarts fins diumenge de les activitats que organtiza la Coll@anada des del ja tradicional 'fes-ta el dinar' fins als jocs bèsties passant pel cercanit.

La vocació de la Coll@nada és fer la Festa Major de la ciutat més participativa i atractiva pels joves i oferir actes populars oberts a tothom i amb els que tothom hi pugui gaudir.

Els carrers del centre de la ciutat es van omplir de gent i soroll

La Tabalada va fer sortir molta gent al carrer, tant espectadors com participants. Fins i tot els més petits, que van precedir el recorregut, feien sonar els tabals pels carrers de la ciutat. El circuit va acabar a la Plaça de l'Ajuntament on es van reunir totes les colles i es va fer el 'tast de pólvora'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.