TORNAR
PUBLICITAT

3x3 de bàsquet a Piera

El 4 de setembre

esports
Dimarts, 17 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El club de bàsquet de Piera organitza un 3x3 el proper 4 de setembre. En el torneig podran participar-hi equips de totes les categories, des de minis fins a Sèniors. Durant el mes d’agost tots aquells que hi vulguin participar podran inscriure’s pagant 10 euros i trobant un nom pel seu equip.

Tots els equips que hi vulguin participar hauran d’estar formats per tres o quatre jugadors, l’organització recomana que siguin quatre per tal de poder fer canvis o prevenir possibles baixes o lesions.

A cada partit es disputaran 21 punts i el primer que arribi a aquesta puntuació amb un mínim de dos punts d’avantatge sobre el contrincant passarà a la pròxima eliminatòria i així fins arribar a la final. Cada partit tindrà una duració màxima de 25 minuts, si en finalitzar aquest període de temps els equips encara estan empatats, guanyarà aquell que marqui encistelli abans.

Per inscriure’s cal adreçar-se durant aquests dies el mes d’agost al c/ Piereta 55 o trucar al 666 060 854. Cada equip haurà de tenir un nom i designar un capità. Aquí podreu trobar més informació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.