TORNAR

Josep Balcells: 'M’agrada que les imatges tinguin ànima'

Exposició 'La força dels ulls' per a la Festa Major d'Igualada

societat
Dijous, 12 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La força dels ulls és el títol que el fotògraf igualadí Josep Balcells ha donat a l’exposició pensada per a la Festa Major d’enguany. Aquesta és la primera vegada que Josep Balcells exposa en solitari i ho fa a Igualada, la seva ciutat. Les fotografies són sobretot de paisatges, viatges i retrats però també fa ús de les tecnologies digitals per crear un ‘art digital urbà’. Els igualdins podran gaudir d'un recull de tota l’obra de Balcells del 18 d’agost al 5 de setembre a la sala municipal d’exposicions a la plaça de la creu d’Igualada.

Cartell de l'exposició

Josep Balcells reconeix que la fotografia ha estat un hobby des que era molt petit, ara exposarà a Igualada un recull de tota la seva obra però amb una forta dominància de les darreres fotografies. El fotògraf viatja un parell de cops l’any a diferents països per fotografiar-ne els racons, persones i paisatges que més li agraden. En aquesta exposició es podran veure fotografies d’Irlanda, Turquia i Berlín.

Josep Balcells també treballa l’art digital amb les noves tecnologies de la fotografia, en aquesta exposició es podran veure fotos d’art digital urbà on el fotògraf ha unit diferents imatges de ciutat formant-ne una de sola.

Per definir la seva obra, Balcells diu: ‘m’agrada que les imatges tinguin ànima, contingut, que ens diguin alguna cosa’. L’obra de Josep Balcells és plena d’horitzons torts,d’ambients tètrics, insegurs i malsans, d’entorns foscos i colors freds.

La inauguració serà el dia 18 d’agost a les 7 de la tarda i l’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de les 19 a les 21 hores, dissabtes i diumenges d’11 a 14 i de 16 a 21h. El dilluns 24 també estarà obert de 16 a 21h. Les persones qua assisteixin a la inauguració rebran una fotografia panoràmica d’Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.