TORNAR

En compte amb les escombraries

Un cotxe xoca contra el cambió de les escombraries a la rambla d'Igualada

societat
Dissabte, 7 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un grup de noies conduïen per la rambla d’Igualada la nit del passat dijous quan una petita distracció va provocar un xoc amb el camió de les escombraries. Afortunadament, l’accident es va quedar amb una anècdota i ningú va resultar ferit. A les onze de la nit del passat dijous, la rambla igualadina es va omplir de cotxes de policia i de curiosos que no podien deixar escapar un somriure pensant en l’estupidesa de l’accident.


2 Comentaris

A

Albert

Igualada

9 d'agost 2010.12:50h

Respondre

Jo també espero que la policia controli el tràfic nocturn d’Igualada, i el TRÀNSIT també.

D

Domènec

Igualada

7 d'agost 2010.11:52h

Respondre

Visc just al costat d’on va passar l’accident i volia fer un parell de puntualitzacions i un comentari. Primer de tot dir que el cotxe circulava pel carrer de Joan Martí Franquesa i el camió... Llegir més per la rambla i que van xocar la part davantera dreta del camió amb la part davantera esquerra del cotxe quedant en un primer moment enganxats, per tant la topada, si no greu, si que va ser important. En segon lloc dir que al cotxe hi havien nois i noies (no se qui conduïa, pero nois hi havia) i que els plors d’una noia que es va quedar dins el cotxe fins que va arribar l’ambulància esgarrifaven (espero que només fós de la impressió).Ah, i la guàrdia urbana, un 10, no va trigar ni cinc minuts a presentar-se i prendre el control.
Ara per acabar, el comentari. En aquesta cruïlla fa menys d’un any va haver-hi un altres xoc se similars característiques entre dos turismes, i fa una mica més de temps va passar entre un autobús urbà i un turisme. Els edificis a les dues bandes del carrer Martí Franquesa fan xamfrà, la cruïlla està ben senyalitzada i fins i tot té un mirall per millorar la visibilitat, per tant no es pot dir res als responsables municipals, però els accidents passen. Bé, si que hi ha una cosa que es pot fer, i es que els que vivim a la Rambla Sant Ferran sabem que de tant en tant passen cotxes i ciclomotors intentant batre el rècord d’acceleració en dos-cents metres sense tenir en compte que per pels carrers laterals pot sortir un cotxe despistat, i aleshores l’accident no serà només una anècdota. Això si que li vull reclamar a l’ajuntament, que controli més el tràfic nocturn al centre de la ciutat per prevenir accidents greus.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.