TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada rep un estudi urbanístic i paisatgístic de la riera de l'Espelt en el barri de Fàtima d'Igualada

Els edicicis han de prendre el protagonisme que els pertoca com a límit de la ciutat

societat
Dimarts, 3 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament d'Igualada l'estudi urbanístic de remodelació i integració de l'entorn de les façanes del barri de Fàtima que donen a la riera de l'Espelt, elaborat per la Gerència d'Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de la corporació.

L'estudi preveu la transformació de les façanes posteriors dels edificis del barri de Fàtima que donen a la riera de l'Espelt amb l'objectiu que prenguin el protagonisme que els correspon com façana del límit de la ciutat. En el projecte, la textura de les façanes es presenta com una successió de tapissos penjats, una idea que recorda la història tèxtil i de curtits d'Igualada. Es suggereix una transformació progressiva del conjunt de façanes realitzable a través d'un programa de recuperació de tècniques específiques d'esgrafiats en col·laboració amb entitats i agents socials d'Igualada. Els colors de les façanes seran els colors dels sòls del paisatge de l'entorn.


5 Comentaris

A

Albert

Igualada

6 d'agost 2010.11:43h

Respondre

L’ajuntament d’Igualada vol tirar endavant una ARE (àrea residencial especial) amb 650 habitatges i el de Montbui una altra amb 1300. Quasi 2000 pisos nous a la Conca d’Òdena !!! I qui ho... Llegir més pagarà ? Els ciutadans sense que se’ls consulti res, com sempre, oi ? Alguns encara no han vist on ens ha portat la bombolla immobiliària i la seva explosió o és que hi ha d’altres interessos ?

P

Pau

Igualada

5 d'agost 2010.12:39h

Respondre

Informes i més informes inútils. O no en saben més o volen tenir als amics contents.

r

ricard d.

igualada

4 d'agost 2010.18:22h

Respondre

ara que esta d’actualitat el cost dels informes, algú hauria de dir quan ha costa també aquest informe per dir obvietats. Potser prou d’informes!. A casa meva també hi convidnria una pintada... Llegir més ala faça, demanare un informe a la diputació.

A

Albert

Igualada

3 d'agost 2010.21:01h

Respondre

”Un govern que vulgui el millor per a la seva ciutat, explotar tot el potencial que cada zona, que cada barri té, aprofitant les característiques dels mateixos, i a la vegada garantir una... Llegir més igualtat d’accés als serveis, mantenint i millorant la cohesió social i el benestar dels ciutadans i ciutadanes, no pot caure en polítiques inversores sectàries, on només es fan contents els veïns d’un barri i no a la resta perquè uns ens voten i altres no, creant crispació i odi”.

U

Un del casc antic

Igualada

3 d'agost 2010.09:51h

Respondre

Apa, tornem-hi amb el barri de Fàtima, ara es veu que toca arranjar les façanes, dons somi. Clar que ben mirat, si travesses el pont nou, des de l’Infinit no queda ve alló que es veu, re, s’ha... Llegir més d’arranjar i no es preocupeu, l’estudi ja esta fet i els diners (de tots) ja sortiran per fer-ho.

Camp de futbol, parc de Valldaura, ascensor, dos ponts, l’Infinit l’Estadi Atlètic i les escoles allà mateix, ara en previsió més pisos i arranjament de façanes, potser si que al final ens ho haurem de pensar això d’anar a viure a Fàtima

Algú va demanar les balances fiscals dels diferents barris de la ciutat, anava desencaminat?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.