TORNAR

Marc Castells espera tenir el suport de ERC I PP per suprimir les zones blaves de l’hospital

CIU convocarà un ple extraordinari al setembre

politica
Dijous, 29 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Convergència i Unió segueix amb el seu propòsit d’eliminar la zones blaves en els carrers del voltant de l’Hospital d’Igualada ja que segons diu Marc Castells: ‘Ningú va a l’hospital per gust i en aquella àrea no hi ha un motiu de rotació comercial per mantenir les zones blaves’ En el Ple Municipal del passat Dilluns, Convergència va presentar una esmena per reduir el 99% del cost en els carrers del voltant de la ciutat, després d’un llarg debat, CIU va decidir retirar l’esmena per aconseguir-ne l’eliminació total al setembre.

Des que van entrar en funcionament les zones blaves a l’entorn de l’Hospital d’Igualada, CIU ha mostrat la seva oposició a aquest projecte i la ciutadania va fer un esforç per recollir firmes contràries a la posada en vigor de les zones blaves. Malgrat tot, semblava que jurídicament no hi havia els recursos necessaris per impulsar-ne l’eliminació des de l’oposició.

Tenint en compte aquesta restricció legal, el grup municipal de Convergència i Unió va presentar el passat dilluns una esmena en el Ple Municipal de l’Ajuntament per reduir el cost de les zones blaves en un 99% el que suposaria que en l’avinguda Catalunya, el carrer Lecco i l’avinguda Andorra el cost passés de l’1,20 euros l’hora actuals a 1 cèntim d’euro. D’aquesta manera es podria parlar d’una supressió tècnica del pagament.

Durant el debat del Ple, el secretari de l’Ajuntament va anunciar que era possible l’anulació completa de les zones blaves. Davant d’aquesta nova conjuntura, els regidors de Convergència i Unió van decidir retirar l’esmena i convocar un ple extraordinari el setembre en el que esperen el suport d’ERC i PP per anular les zones blaves en els carrers del voltant de l’hospital.


7 Comentaris

J

Jaume Blanch

Igualada

21 d'abril 2011.09:12h

Respondre

...i del nyap de la plaça de les tortugues que m’en dieu, eh ???

S

Sandra

Igualada

20 d'abril 2011.17:58h

Respondre

A l’Hospital no s’hi va per gust! No sé si podrem aparcar-hi però amb les retallades tindrem Hospital on anar????

p

pilar

5 d'agost 2010.10:00h

Respondre

Pirmer de tot a mi no m’agrada pagar,pero crec que si no vui fer una excursio cada vegada que vaig el metge amb surt mes barat i rapid anar el parking si es que no trobo un lloc a la zona blava,i... Llegir més si algu es pensa que treiem les zones blaves hi haura mes parkings dons estan ven equivocats , perque els primers que arriben l’hospital son els treballadors i si a dins el parking del hospital ja no han trobat lloc seran els que hi aniran apracar i penseo que aquests si estan 8hores seguides.
Jo pregunto ningu va l’ambulatori del final de passeig que vas amb els nens que tenen febre o amb el cotxet i hem tingut que donar voltes i voltes i el final aparcar a la quinta lluna, perque ja estan ocupades les places i per qui?.
Sempre ens hem de queixar de tot, sino no estem mai contents

P

Pau

Igualada

29 de juliol 2010.17:24h

Respondre

El pàrquing de l’Hospital d’Igualada genera cada any més de 300.000 euros de pèrdues, les quals, al ser d’una empresa municipal, haurem de pagar tots els igualadins. ”Gràcies” Entesa.

J

Josep María

Igualada

29 de juliol 2010.12:45h

Respondre

Fer pagar per aparcar als vols del Hospital va ser un greu error que l´entesa pagará car. No rectificar encara es pitjor.Es alló tan castellá de ”sostenella y no enmendalla”. per favor! ja... Llegir més está be!

E

Eduard

Igualada

29 de juliol 2010.11:57h

Respondre

Sentit comú i Entesa x Igualada és un oxímoron.

A

Anna

Igualada

29 de juliol 2010.07:45h

Respondre

Em sembla una idea molt encertada.També falten aparcaments, a les hores punta costa molt de aparcar-hi

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.