Victòria pels diferents equips del CPP Suro Pub

Dilluns, 22 desembre 2008. 02:06. Redacció AnoiaDiari.
Primera nacional: CPP Igualada 4 – CT Barcino 0
Primera provincial: CT Barcino 1 – CPP Igualada 4
Benjamí- Aleví: CPP Igualada 5 – TT La Passió d’Esparreguera 0

Dissabte passat a les Comes el CPP Igualada Suro Pub va disputar una nova jornada de la lliga de primera nacional. El rival de la jornada era el CT Barcino, que es va veure superat pel conjunt igualadí per un clar 4-0 que deixa l’Igualada en una posició molt bona en la classificació. La primera partida la van disputar Daniel Carbonell per part dels barcelonins i Kazeem Ahmed per part del CPP Igualada. El palista nigerià del conjunt igualadí va aconseguir una còmoda victòria per 3-0. En la següent partida, el local Jordi Satorras va vèncer amb solvència a Carles Jove també per 3-0. Seguidament, l’igualadí Lluís Graells es va imposar al jugador del CT Barcino Gerard Torres per 3-0, ampliant l’avantatge del club igualadí en el partit i aconseguint alhora estrenar el seu recompte particular de victòries aquesta temporada. Els dobles van servir al CPP Igualada per enllestir la victòria, ja que la parella local Ahmed – Satorras va guanyar a la visitant Carbonell – Torres per 1-3 tot fent pujar al marcador el 4-0 definitiu.

Victòria sense complicacions a 1a provincial

CT Barcino 1 – CPP Igualada 4

L’equip de 1a provincial del CPP Igualada Suro Pub va reprendre la lliga després d’una jornada de descans amb la visita a la pista del CT Barcino. El club anoienc va aconseguir una clara victòria per 4-1 a la pista dels barcelonins. El primer punt del CPP Igualada el va aconseguir Ricard Alert en vèncer a Toni Garrido per 3-0. A continuació, Eloi Zaragoza no va poder amb el local David Chi, amb qui va perdre per 1-3. En la següent partida, però, Bernat Bisbal va tornar a avançar al conjunt igualadí amb la seva victòria per 3-0 davant d’Alejandro Chacón. La parella igualadina de dobles Bisbal – Alert va ampliar l’avantatge al marcador en imposar-se a la local Garrido – Chacón també per 3-0. Finalment, Ricard Alert va sumar el punt definitiu pel conjunt anoienc en derrotar a David Chi per 3-0, establint el 4-1 final.

Contundent victòria del Benjamí-Aleví

CPP Igualada 5 – TT La Passió d’Esparreguera 0

Els més joves del club també van aconseguir vèncer amb solvència als seus rivals en la jornada prèvia al descans nadalenc. L’equip que disputa la lliga d’edats es va imposar dissabte passat a les Comes al TT La Passió d’Esparreguera per un clar 5-0. La primera partida la van disputar Albert Kenji Matsuoka i el visitant J. Buxeda, amb victòria de l’igualadí per 3-1. En la següent partida, Joan Masip va sumar el segon punt del conjunt local en vèncer a J. Giné per 3-0. Els dobles van confirmar la superioritat del CPP Igualada, ja que la parella Masip – Matsuoka va guanyar-los també per 3-0. A continuació, Joan Masip es va imposar a J. Buxeda per 3-0 i, finalment, Albert Kenji Matsuoka aconseguia el mateix resultat davant de J. Giné, tot establint el 5-0 definitiu. Aquest bon resultat permet al CPP Igualada Suro Pub seguir com a líder destacat de la lliga d’edats.

Participació de palistes del CPP Igualada al Torneig Horitzó

Cinc palistes del planter del CPP Igualada Suro Pub han participat durant els dos últims caps de setmana al Torneig Horitzó en diferents categories. Destacable fou l’actuació de Joan Masip, que es va proclamar vencedor del torneig en la categoria benjamí A, després d’aconseguir quatre victòries i cap derrota. En la categoria benjamí B hi participà Albert Kenji Matusoka, que va aconseguir dues victòries i dues derrotes. En les categories aleví i infantil hi van prendre part Xavi Manzano, que va aconseguir tres victòries per una sola derrota, Jordi Marcè, que va acabar amb un bagatge de dues victòries i dues derrotes i Àlex Ávila, que es va quedar amb una victòria i tres derrotes.