TORNAR

Maria Senserrich, en la 34a posició de les llistes de CIU per Barcelona al Parlament

Actualment és regidora a l’Ajuntament d’Igualada

politica
Divendres, 23 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana s’ha fet públic que la regidora de CIU a l’Ajuntament d’Igualada Maria Senserrich, figurarà en la posició 34 a les llistes per a la província de Barcelona en les properes eleccions catalanes. Tot i que les llistes s’han de validar en el Consell Nacional d’aquest dissabte, sembla que no hi haurà canvis i que Senserrich podria entrar al Parlament si es confirmessin els resultats d’algunes enquestes —que donen un considerable augment d’escons a Convergència i Unió.

Maria Senserrich

Maria Senserrich diu que ‘les expectatives són bones’, i que en cas de ser diputada treballaria ‘per apropar l’Anoia a la resta del país, ja que a vegades tenim la sensació que passem desapercebuts’. Segons la regidora igualadina, el fet d’entrar al Parlament li suposaria haver d’agafar una excedència a la feina, decisió que afrontaria convençuda perquè ho considera ‘una gran oportunitat’. Aquesta no és la primera vegada que Maria Senserrich figura a les llistes del Parlament: de fet, des que Artur Mas encapçala la coalició, la igualadina ha format part de la candidatura per Barcelona, encara que en posicions més baixes.

Sobre la possibilitat de tornar a repetir a les llistes municipals per Igualada, afirma que seria ‘un honor’, encara que recorda que falta molt per a les eleccions i que això en tot cas ho han de decidir el cap de llista i el partit.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.