TORNAR

La UD Sant Maure s'emporta el XXV Torneig de l'Alcaldia

Celebrat amb motiu de la Festa Major de Sta. Margarida de Montbui

esports
Dilluns, 19 juliol 2010. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La final del torneig es va jugar en un format triangular (3 x 45 minuts), i hi van participar el CF Montbui (3a territorial), l’AD Vista Alegre de Montbui (2a territorial) i la UD Sant Maure (1a territorial). L’equip arbitral estava integrat per col·legiats de l’Anoia: Edgar Castaño, Hernández Hornas i Albert Avalos.

Ordre i resultats dels partits

AD. VISTA ALEGRE 0 - CF. MONTBUI 0

Van ser necessaris el llançament de 22 penals, per dilucidar quin equip s'enfrontaria a la UD. San Mauro, en el segon partit. Finalment va guanyar a la tanda de penals el Vista Alegre, essent el CF. Montubia l'equip que es va enfrontar als mauristes en el 2n Partit.

Partit sense gols, on els protagonistes van ser els porters, que van parar un total de tres llançaments cada un. El porter del Vista Alegre, transformaria el penal definitiu d'una llarguíssima tanda de llançaments.

UD. SAN MAURO 1 - CF. MONTBUI 1

Quan corria el minut deu de partit, els arlequinats es van avançar al marcador mitjançant un gol de Xavi, en un ràpid contraatac. Amb el gol a favor, van tancar línies a la zona defensiva, i van deixar el control del joc als de Xavi Bernal, que van pressionat per aconseguir l'empat. Gol de Jordi Valls, tot i que els grocs van tenir el control del joc, el partit, acabaria amb empat a un gol.

UD. SAN MAURO 4 - AD. VISTA ALEGRE 0

Carlos Simón va avançar el San Mauro al mnt. 7, en transformar un penal comès sobre Jonhy. Dani Muñoz marcaria el 2-0, al mnt.26, després d'una jugada d'equip i una perfecta definició.

Els del Vista Alegre van protestar iradament el tercer gol maurista marcat novament per Carlos Simón, en entendre que podia haver-se iniciat la jugada en posició de fora de joc. Però ni l'assistent, ni tampoc el col.legiat, van assenyalar fora de joc i van donar el gol com a vàlid.

Quan corria el mnt. 39. Dani Muñoz anotaria el seu segon gol i deixaria el lluminós amb un 4-0, fidel reflex del que va passar en el terreny de joc. Amb l'excepció de l'error de l'assistent en el tercer gol maurista.

Incidències

Abans de començar els partits, es va presentar al camp una de les Pubilles, per a realitzar el servei d'Honor. Acompanyada pels dos capitans es va dirigir al centre del terreny i va xutar la pilota, quan el col·legiat va fer sonar el seu xiulet.

També es va guardar un minut de silenci a la memòria d'un familiar directe, l’exdelegat maurista Juan Gámez, component de l'actual junta Directiva i responsable del Material Esportiu del primer equip del San Mauro que va morir el passat dimecres. Descansi en Pau.

Classificació final i entrega de trofeus

Primer Classificat i Campió de la XXV. Edició del Trofeu Alcaldia de Montbui: UD. San Mauro. amb 4 punts i 5 gols marcats.

Segon Classificat donant la sorpresa de la final, en empatar amb la UD. Sant Mauro i també amb l'AD. Vista Alegre, tot i comptar amb un equip molt jove i renovat, aconseguint 2 punts i anotant 1 sol gol: El CF. Montbui.

Tercer classificat, sumant un sol punt, amb quatre gols rebuts i sense haver aconseguit marcar un sol gol en els 90 mnt jugats: AE. Vista Alegre, que es va mostrar com un bon equip, però potser va ser el que va estar més distanciat en la conjunció de joc d'equip, per les moltes incorporacions recents.

Entrega dels trofeus

Com en edicions anteriors, ens van acompanyar tant el Sr Alcalde Teo Romero, així com el regidor d'Esports José Palacios, essent els encarregats de fer el lliurament de trofeus al costat del president del Sant Maure, Fermín Cid. Tant la Penya Madridista Tossa de Montbui, com l'equip García García van rebre sengles trofeus, per la seva participació en la present edició, tot i ser eliminats per Sant Mauro i Vista Alegre, en les semifinals disputades dimecres 14 i dijous 15.

Amb el lliurament de trofeus, el futbol de Montbui, es paralitza fins al proper dia 16 d'agost, data en la qual, el San Mauro començarà a la Pre-Temporada.

Paco Díaz – Premsa UD San Mauro


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.