TORNAR

El CTT Montbui clou la temporada amb el torneig de festa major

El Capellades s’imposa a la final per equips

esports
Dilluns, 19 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Com cada any per la festa major hem organitzat el torneig obert de tennis taula de Santa Margarida de Montbui, amb aquesta activitat cloem la temporada i comencem a preparar la vinent. El dissabte es va celebrar la prova individual, a la pista esportiva de Can Passanals, amb la participació de 40 jugadors dividits en dues categories, infantil (fins a16 anys) i Absoluta.

Francisco Romero (president del CTT Montbui) Genís Camps, Joan Masip, Diego Naranjo i Francesc Masip.

En categoria absoluta es van formar tres grups dels que passaven els tres primers classificats, després d’unes rondes molt disputades vam arribar a les semifinals on s’enfrontaren el Francesc Alcoberro del CTT Vilanova i el Diego Naranjo també del CTT Vilanova guanyant aquest darrer per 2-1 i l’altre semifinal va enfrontar a la revelació del torneig en Genís Camps del CTT Capellades amb el Carlos Sánchez del CTT Vilanova perdent aquest últim per 2-1 contra pronòstic, la final va ser entre el Diego Naranjo i el Genís Camps del Capellades, la Victòria va ser pel Diego per 3-0.

En categoria infantil després de la fase grups vam tenir les semifinals següents, el Francesc Masip del CPP Igualada i el Ruben Morente del CTT Montbui, i el Joan Masip del CPP Igualada amb l’Albert Kenji Matsuoka, el Francesc va desfer-se del Ruben per 3-1 i el Joan de l’Albert Kenji per 3-0. La final va ser pel Joan Masip del CPP Igualada guanyant al seu cosí el Francesc Masip per 3-0.

El diumenge va ser el dia de la competició per equips, aquest any els quatre contendents van ser el CPP Igualada, el CTT Vilanova, el CTT Capellades i l’amfitrió. En semifinals la sort va fer que s’enfrontessin el CTT Vilanova amb el CTT Montbui amb victòria dels locals per 4-2 i el CTT Capellades amb el CPP Igualada, amb victòria del Capellades per un contundent 4-0. Així doncs la lluita pel tercer i quart lloc va ser entre el CTT Vilanova i el CPP Igualada amb victòria per l’equip igualadí. La final va ser pel CTT Capellades qui va guanyar al CTT Montbui per 4-0 i fent-se amb el trofeu sense cedir ni un partit. L’equip guanyador estava format per el Víctor Sánchez, el Ramon Lacambra i l’Àngel Ramírez.

CTT Montbui


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.