TORNAR

Tous organitza un sopar solidari per restaurar la teulada de l'església

Se celebrarà el dissabte 31 de juliol a la plaça de Fàtima

societat
Diumenge, 18 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ja fa cinc anys que un grup d'amics organitza aquest tipus de sopars solidaris a Tous. Parlem amb Margarita Riba, una de les principals impulsores, i ens explica l'origen d'aquesta trobada que es repeteix cada any.

Església de Sant Martí, la teulada de la qual es vol reparar

'Tot va sorgir d'una colla d'amics, sempre quedàvem, sopàvem, i rèiem molt, ens ho passàvem molt bé. Vam pensar que podríem organitzar un sopar solidari per riure amb més gent', diu I a partir d'aquesta idea, cada any organitzen sopars dedicats a un acte en concret. Normalment els dediquen a ONG o associacions benèfiques.

La teulada de l'església

Aquest any, però, el sopar s'organitza per restaurar la teulada de l'església de Tous. Comptarà amb al presència de Patricio, que oferirà música en viu i animació després del sopar. A continuació també es farà el sorteig dels productes de les botigues de Tous col·laboradores de l'acte. L'ajuntament, per la seva part, també col·labora amb el lloguer de cadires i l'edició dels cartells.

La venda d'entrades serà a la farmàcia. El preu es de 15€ els adults i 6€ els menors de 10 anys. Per altra banda, també es pot reservar trucant al telèfon 93 809 61 76. Si es vol col·laborar en l'acte benèfic també es pot fer un ingrés al compte de Caixa Catalunya (2013/ 0113/ 69/ 0200479268).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.