TORNAR

L’atleta vilanoví Lluís Marimon premiat a Les Medalles de l’Esport a la Catalunya Central

És soci número 1 i fundador del Club Atlètic Igualada

esports
Dijous, 15 juliol 2010. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Manlleu va acollir aquest dimarts la segona edició del lliurament de les Medalles de l’Esport a la Catalunya Central, un esdeveniment organitzat per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i la Delegació del Govern.

Els guardonats amb les Medalles de l'Esport

Durant el sopar es van guardonar 15 esportistes de les Comarques Centrals, majors de 60 anys, que van rebre aquest premi com a reconeixement a la seva trajectòria esportiva. Un dels homenatjats va ser el vilanoví Lluís Marimon, que amb 82 anys, encara practica l'atletisme i fins i tot pren part en competicions de renom.

Marimon, és soci número 1 i fundador del Club Atlètic Igualada, el seu club al llarg de les dècades. De jove fou atleta federat del CAI durant molts anys. Després va ser president i col·laborador de l'entitat. I de veterà s'incorporà de nou a la seva activitat com atleta, amb un excel·lent currículum a nivell català, nacional i internacional.

Durant la cerimònia, també es van atorgar dues mencions especials. Una per a Rosa Sellarés, que als seus cent anys, continua sent un referent en el món de la natació. L’altra menció va ser per al Cricket Club Vic i un dels seus fundadors, Balraj Singh, originari de la Índia i un dels pioners en aquesta disciplina.

Lluís Marimon, que va viure una nit plena d’emocions, va estar acompanyat per la seva família, dos fills i un nét, de companys del club entre ells el president del CAI, Ramon Mir; i d’autoritats locals, el regidor d’Esports Antonio Sánchez i la regidora de Serveis Personals, Salut i Consum, Pepita Còdol. També hi era present la regidora de Cultura Francina Gabarró que va assistir a l’acte en representació de la delegació de Govern a la Catalunya Central.

A l’esdeveniment van assistir el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira; el secretari general de Vicepresidència, Rafel Niubó; la Secretaria General de l’Esport, Anna Pruna; el delegat del govern de la Generalitat a la Catalunya Central; Jordi Fàbrega; el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Toti Mumbrú; i l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, a més d’altres representants i personalitats del món esportiu català.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.