TORNAR

Montbui encara aquesta setmana la seva festa major

L’alcalde, Teo Romero, explica que el pressupost es reduirà al voltant del 15%

societat
Dimarts, 13 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Santa Margarida de Montbui viurà aquests dies —sobretot el cap de setmana— unes jornades de festa, activitats i propostes per a tots els gustos. La Festa Major 2010 es planteja, segons l’alcalde, ‘amb més austeritat que d’altres anys però mantenint l’esperit de festa i la diversió’. Teo Romero afirma que aquest any tampoc hi haurà castell de focs, i que el pressupost es veurà reduït al voltant del 15%.

Teo Romero i la regidora de Festes, Sílvia Latorre

Correfoc, l'any passat a Montbui

Les activitats s’enceten aquest dimarts amb la inauguració del nou espai lúdic i de salut per a la gent gran, al Parc de la Solidaritat (12.30 h). A banda d’aquest acte, Teo Romero destaca de la Festa Major la cercavila de bous (dissabte a les 18.00 h al Boulevard), el concert d’ABBA Revival (diumenge a les 21.00 h al Boulevard) o el 1r Concurs de Gaspatxo. El nucli antic també celebrarà diverses activitats durant aquests dies, com un campionat de petanca, una arengarada popular o el correfoc amb l'estrena i bateig d'una nova bèstia, entre d'altres.

D’altra banda, també es presentarà durant la Festa Major la ‘Ruta de la tapa’, una iniciativa que pretén dinamitzar i donar a conèixer les tapes de diversos bars i establiments del municipi. Teo Romero explica que la ruta començarà al setembre i s’allargarà durant mesos, amb l’objectiu d’atreure clients de la comarca als bars de Montbui. L’alcalde opina que la ruta pot servir ‘per fer que la roda continuï girant i activar l’economia, sobretot a partir del setembre, quan pot ser que la situació torni a ser delicada’.

Podeu consultar el programa d’activitats sencer a aquest document adjunt.

Documents adjunts

Festa Major de Montbui



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.