TORNAR

Tot a punt per la Festa Major de Carme

Es vestirà de festa el 16, 17 i 18 de juliol

societat
Dissabte, 10 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Carme obrirà divendres la seva festa amb un pregó d’homenatge a Maria Teresa Rius, la Ita, qui fou mestra i 'mare d’acollida' de moltes senyores que avui dia viuen a Carme.

Teia Moner presentarà 'Galaxis'

Es continuarà amb una missa cantada i una ballada de sardanes de mà de la Cobla Ciutat de Manresa. A la tarda i al pati de missa, Teia Moner presenta l’espectacle 'Galaxis'. En acabat es canten havaneres al mateix lloc. La companyia convidada és Sac i ganxo.

Al punt de la mitjanit i a la pista nova, tots aquells que encara estiguin disposats a continuar la festa, podran escoltar o ballar la proposta de Els xitxarel·los i The popo’s and the papa’s. Acabaran la festa punxadiscos locals.

El dissabte comença d’hora amb tir al plat, continua amb futbol infantil i la cercavila de capgrossos. Al migdia a les fonts de Carme, dinar popular de Festa Major i postres musicals amb l’Orquestra Rosaleda, qui també ens farà el concert de la tarda i el ball de gala a la nit.

Diumenge, per acabar aquests dies intensos hi haurà missa cantada pels Amics de la parròquia i inauguració de l’exposició amb els treballs de pintura que han fet les senyores durant el curs. Acabarem la festa amb partits de futbol, festa de l’escuma i ball amb Montse i Joe Transfer.

Trobareu la informació concretada a www.carme.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.