TORNAR

L'hoquei línia acaba la temporada amb un intens torneig

Les jugadores belgues van venir a participar al torneig dins d’una estada esportiva que fan a Catalunya

esports
Dijous, 8 juliol 2010. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte 3 de juliol es va fer la cloenda de la temporada de l’Igualada Hoquei Línia, amb un seguit d'activitats. Va obrir l'acte un torneig d'hoquei línia amb la participació de diferents equips catalans a les categories infantil i juvenil i femenines, comptant amb la participació de l’equip belga de les 'Pink Poodles'.

Equip femení d'hoquei línia

El torneig es va desenvolupar al llarg de tot el dia amb una participació massiva de jugadors i jugadores en un ambient festiu que va fer gaudir a jugadors i aficionats del bon hoquei.

Les jugadores belgues van venir a participar al torneig dins d’una estada esportiva que fan a Catalunya. La seva participació va donar un punt de color i un ambient en què s’escoltava no sols català o espanyol, sinó també alemany al pavelló de les Comes.

El torneig es va desenvolupar amb un seguit de partits en els quals el rellotge no s’aturava i el mes important era el ritme i la sintonia que hi havia entre els jugadors dels diferents equips, (barrejats, que jugaven junts per primera vegada). Això va fer que tots els jugadors i jugadores participessin d’una forma més intensa i amb una actitud molt més oberta i positiva. Totes les impressions que s'anaven rebent eren molt positives i expressaven el grau de satisfacció dels participants en el torneig.

Al migdia, just abans de plegar per anar a dinar es va fer un sorteig de material esportiu. A la tarda es va reprendre el torneig amb una altra tanda de partits i diferents equips que va fer gaudir de nou a tots els participants del torneig. Finalment l'acte es va acabar amb un sopar que es va celebrar posant punt i final a una temporada plena d'èxits i de sensacions, que una vegada acabat sols ens queda pensar en un merescut descans i fins la propera temporada.

Josep Anton Ropero - IHL


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.