TORNAR

Tot a punt per la 18a edició del Vòlei Sorra d'Igualada

Hi participaran 289 equips de diverses categories

esports
Dijous, 8 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els propers 9, 10 i 11 de juliol se celebrarà al Parc de Valldaura la 18a edició del vòlei sorra. Tot és a punt pels múltiples partits que es jugaran al llarg del cap de setmana. Des de l'organització expliquen que s'han inscrit a la cita esportiva 289 equips, cosa que representa més d'un miler de jugadors de totes les edats. L'emoció i l'ambient estan, doncs, més que garantits.

Participants de l'edició passada

El 18è Vòlei Sorra Ciutat d'Igualada disposa d'una completa pàgina web, des d'on s'aniran actualitzant totes les informacions relatives a la competició. D'altra banda, ja es poden consultar els sistemes de competició d'enguany.

També s'han organitzat activitats paral·leles als partits. Com l'any passat, el mateix dissabte es farà 'La Paella VS', amb la qual tots els participants del torneig que vulguin podran gaudir d'un magnífic plat de paella (prèviament hauran de comprar el tiquet al bar del torneig).

Actuació dels Moixiganguers

Com a novetat d'enguany, també hi haurà una actuació dels Moixiganguers d'Igualada, ja que el Vòlei Sorra Ciutat d'Igualada coincideix amb el primer aniversari de 'Cal Tabola', el local d'assaig i social dels castellers igualadins. Per celebrar aquest fet, la colla, juntament amb els Castellers de Sants i els Xiquets de Reus, farà una actuació al Parc de Valldaura, just al costat del torneig, el diumenge a les 12 del migdia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.