TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada Suro Pub completa el Campionat d’Espanya

Durant la darrera setmana, l’equip benjamí ha disputat les modalitats que quedaven del Campionat celebrat a Avilés

esports
Dimarts, 6 juliol 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada, el conjunt igualadí havia aconseguit una excel·lent tercera plaça en la competició per equips. Aquesta setmana no s’ha pogut repetir un resultat tan destacat, però els palistes igualadins també han fet un bon paper en la competició individual i de dobles.

Podi del CPP Igualada Suro Pub al Campionat d'Espanya benjamí

En l’apartat individual, Joan Masip va arribar als quarts de final després de superar sense problemes la fase de grups i passar tres rondes eliminatòries fins a trobar-se amb Guillermo Bastos (Galícia), que li va impedir l’accés a les semifinals. Francesc Masip, per la seva banda, també va passar la fase de grups i una eliminatòria, fins que va caure als setzens de final a mans de José Antonio Díaz (Balears).

En dobles, la parella igualadina també va topar amb la frontera dels quarts de final, on es van veure superats per Xavier Abeijon – Uxio Regueiro (Galícia), parella que es proclamaria més tard subcampiona d’Espanya.

Un cop acabat el campionat benjamí, Joan Masip va disputar també l’aleví. En la competició individual, Masip va arribar als vuitens de final, on va ser eliminat per Jesús Dehesa (Castilla y León). Cal remarcar que a aquesta ronda només hi van arribar dos jugadors catalans. En dobles, el jove igualadí va formar parella amb el palista del Cassà Eudald Elias. La parella catalana va posar fi a la seva progressió també als quarts de final, on va caure davant de Joakim Fernández (Asturias) – Mikel Padial (Balears).

Joan Bertran, 4t classificat al Top 10 de l’Open Barcelona

El palista del CPP Igualada Suro Pub Joan Bertran va disputar el cap de setmana passat el Top 10 de l’Open Barcelona. La competició aplegava els deu palistes amb millor classificació en cada categoria després de les diferents fases de l’Open Barcelona disputades durant la temporada. El jugador igualadí va assolir una destacada quarta posició final en la categoria de veterans +40 després d’una llarga jornada de partides on els deu participants es van enfrontar entre tots ells.

Final de temporada del CPP Igualada Suro Pub

El CPP Igualada Suro Pub dóna per finalitzada aquesta setmana la temporada de competició oficial i ho celebrarà amb un sopar per als socis el proper dissabte 17 de juliol al restaurant Exquisit d’Igualada a les 10 del vespre. La temporada ha estat marcada pel retorn del primer equip a Primera Nacional. Però cal destacar també el títol de la lliga de Superdivisió Catalana aconseguit pel segon equip, la bona temporada de l’equip de Preferent i la pluja de trofeus que ha aconseguit l’equip benjamí en competicions catalanes i espanyoles.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.