TORNAR

El St. Esteve Sesrovires i el Santpedor s’enduen els principals trofeus del 12è Handbol Sorra Ciutat d'Igualada

Van prendre part en el torneig 48 equips, 18 dels quals federats

esports
Dilluns, 5 juliol 2010. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip ‘Los Patinados’, format majoritàriament per jugadors de Primera Divisió Estatal del Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, va guanyar el 12è torneig Handbol Sorra Ciutat d’Igualada en la categoria de Sènior Masculí Federat. Van disputar la final contra els ‘Catacracks’, companys seus de club. En les categories Sènior Femení i Sènior Mixt Federat, els trofeus van anar cap al CH Santpedor, mentre que, en la categoria JxD (jugar per disfrutar), la copa va quedar-se a l’Anoia, en mans de l’ ‘Amb X de Mixta’. El torneig celebrat aquest dissabte al Parc Valldaura va aplegar 48 equips, 11 més que el 2009.

Hi va haver 18 equips federats (des d’Infantil fins a Sènior) i 30 equips més en les categories Amateur (des de Prebenjamí fins a Sènior), JxD i Special Handbol per a discapacitats psíquics. Aquesta participació es pot considerar un èxit de l’organització, atès que enguany l’Handbol Sorra va coincidir amb el VI Open Handbol Platja de Calella. Tot i aquest inconvenient, diversos clubs van portar equips al torneig igualadí, com ara el CH El Papiol, el CH Pallejà, el CH Santpedor i CH Sant Esteve. També van presentar-hi equips tots els clubs anoiencs: el CH Igualada, el CH Vilanova i el CH Montbui.

La principal novetat de la dotzena edició va ser el fet que tota la competició se celebrés en un sol dia, durant 12 hores ininterrompudes d’handbol. Altres canvis van ser el ‘shot-out’ per a desfer els empats, en comptes del ‘gol d’or’, com en edicions anteriors.

Apropar l'handbdol als nens sahrauís

L’acció solidària d’aquesta edició va ser el partit que van enfrontar nens del Club Handbol Igualada amb nens sahrauís que estiu rere estiu vénen a l’Anoia. La iniciativa, emmarcada en l’acord d’enguany entre el Club i l’Associació Amics del Poble Sahrauí de l’Anoia, va servir per presentar l’handbol als infants sahrauís, ja que es tracta d’un esport del tot desconegut al seu país.

L’Handbol Sorra és un esdeveniment organitzat pel Club Handbol Igualada, amb el suport del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, el Consell Esportiu de l’Anoia, la Federació Catalana d’Handbol i la Diputació de Barcelona. Enguany ha comptat amb el patrocini de Tuttodonna, Munich, Gràfiques Cubí, Aquacentre, Construcciones y Reformas Montvall tiendabalonmano.es, Infinit, Paintball Els Maquis, El Cofre, Ràdio Igualada i Illa Fantasia.

Club Handbol Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.