TORNAR

Arriba el Lemon Day a Capellades, més carregat de música que mai

S'ha consolidat com a cita musical imprescindible a la comarca de l’Anoia

cultura
Dimecres, 7 juliol 2010. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El festival organitzat per l’Associació d’Amics del rock’n’roll i una mica de pop tindrà lloc dissabte, 10 de juliol, al parc de la Font Cuitora a partir de les 7 de la tarda i d’entrada gratuïta. La cinquena edició del The Lemon Day arriba a Capellades després de l’èxit de les últimes edicions i comptant en la seva petita història de festival amb noms com Nisei, Nueva Vulcano, Virüs, Tom Cary, Furguson, (lo:muêso), Moya Kalongo, Anímic, Polandsonora o Alado Sincera.

Borrokan

Pony Bravo

Nueva Vulcano

Pal

Els encarregats d’obrir el The Lemon Day seran Me and the bees i el seu twee pop de tendència folk, brodat amb la personal veu de l’Esther i la guitarra del Carlotto (Half Foot Outside). Tancant la part més tranquil·la del festival, els seguirà l’eclèctic i divertit Joan Colomo –component de Zeidun, responsable de La Célula Durmiente i partícip dels ja desapareguts The Unfinished Sympathy–, amb el seu debut en solitari: Contra todo pronóstico (BCore).

Al vespre, donant un punt d’experimentació sonora al festival actuaran Lasers, amb loops de guitarres i baix distorsionats, teclats i una contundent bateria, al més pur estil John Stanier. Darrere d’ells, Two Dead Cats presentaran en directe la continuació de La curiosidad mató al gato (Aloud Music), un explosiu còctel a base de rock, ball i diversió.

Torna Pal

De cara a la nit, trobem noms com Pal, Nueva Vulcano, Borrokan o Pony Bravo. Després d’un silenci de tres anys, Pal han tornat directes i contundents amb Error de fábrica (Limbo Starr), ritmes bàsics i guitarres de riffs enverinats. Nueva Vulcano i el seu rock d’impacte, presentaran en directe Los peces de colores (Bcore), el seu darrer disc, acompanyats per Marc Clos a les percussions. No menys interessants són Borrokan, que amb un peu al hardcore i l’altre al post-rock, fan seva l’essència de grups com Fugazi o els seus veïns Lisabö. I des de Sevilla, Pony Bravo que, per sobre de tot, són un grup de rock, inquiet i carregat de sentit de l’humor. Per acabar, música fins a la matinada a càrrec dels 2Many Dj’s capelladins: Chemical Cusins.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.