TORNAR

L'IHC presenta els nous fitxatges per a la propera temporada

La nova directiva aposta pels professionals de casa

esports
Dimecres, 30 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Manel Buron, president de l’IHC, va presentar aquest dimarts els nous fitxatges del club per la temporada vinent que començarà el proper 16 d’agost. Tres de les quatre cares són conegudes del club: Jaume Llaverola torna a la porteria de l’Igualada; Raúl Pelícano es reincorpora a l’equip; i l’extècnic Francesc Monclús enceta una tercera etapa al club com a segon entrenador darrere del jove Ivan Sanz, que es posa al capdavant de l’staff tècnic com a nou entrenador.

Manel Buron, molt satisfet amb les noves incorporacions

Els nous fitxatges de la temporada

Manel Buron es va mostrar molt satisfet de les noves incorporacions i va declarar que, segons ell, Llaverola no hauria d’haver deixat mai el club. El president espera poder seguir donant bones notícies i presentar ben aviat un nou espònsor per a l’IHC.

Ivan Sanz assumeix que és un entrenador jove i força desconegut però creu que l’equip té molt de talent, i que de ben segur hi posaran el treball i l’esforç necessari per situar-lo a l’alçada del prestigi i història del club. Ivan Sanz ha signat contracte per una temporada però tant ell com Manel Buron esperen que pugui seguir al club més anys.

Francesc Monclús encetarà aquesta temporada la seva tercera etapa a l’IHC després d’haver estat preparador físic i entrenador del primer equip. Aquesta vegada Monclús serà el segon entrenador i també s’encarregarà de la preparació física dels jugadors ja que, a causa de la situació econòmica, el club s’ha vist obligat a reduir l’equip tècnic.

Per la seva banda, Jaume Llaverola ha declarat que les circumstàncies que el van impulsar a marxar de l’equip són història i que ara té ganes de formar part d’aquest projecte. Finalment, Raúl Pelícano ha agraït la segona oportunitat que li dóna el club després d’haver-lo deixat per la porta del darrera.

Torneig d'hoquei base Ciutat d'Igualada - Commemoració Francesc Fontanellas

Els dies 10,11 i 12 de setembre es disputarà el torneig d'equips base i es farà la presentació oficial del primer equip —que jugarà un partit contra el Lloret, un equip entrenat per Ivan Tibau, exjugador de l'Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.