TORNAR
PUBLICITAT

El barri de Sant Agustí organitza les 'Nits x petits' de cinema a la fresca

L'activitat servirà per inaugurar les obres de reurbanització de la plaça Catarineu

societat
Dimarts, 29 juny 2010. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els propers divendres 2, 9 i 16 de juliol, tindrà lloc per segon any consecutiu l’activitat de cinema a la fresca a la plaça Catarineu Nits x Petits, que forma part de la programació de l’Imagina 2010.

Avatar serà la pel·lícula d'aquest divendres

La pel.lícula programada per al proper divendres dia 2 de juliol a les 22 h a la plaça Catarineu és Avatar, pel·lícula fantàstica de ciència ficció dirigida per James Cameron. La pel.lícula explica com en un futur indeterminat, el soldat Jake Sully, un veterà de guerra amb importants problemes físics, és enviat al planeta Pandora amb l'objectiu de robar una important matèria primera. Allà hi viu una raça alienígena que posseeix la seva pròpia llengua i cultura i que no està disposada a ser derrotada pels humans. En el fons Avatar és una pel·lícula ecologista i antimilitarista que vol parlar de diàleg i de convivència entre cultures.

Aquesta activitat servirà per inaugurar les obres de la reurbanització de la plaça Catarineu, l’entrada és gratuïta i Avatar té una durada de 162 minuts. Les següents pel·líclues que es projectaran seran Up el proper 9 de juliol, i Pluja de mandonguilles, el divendres 16 de juliol.

Documents adjunts

Nits x petits



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.