TORNAR

Gran cap de setmana futbolístic al Camp Municipal d’Esports ‘La Sort’ d’Òdena

Dins el 1r Torneig de Futbol Base ‘Els Frescos’, els passats 19 i 20 de juny es van celebrar els campionats aleví i infantil

esports
Dilluns, 28 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat cap de setmana 19 i 20 de juny van passar pel 1r Torneig de Futbol Base ‘Els Frescos’ d’Òdena un total de 15 equips de futbol. Dissabte ho feren, durant tot el dia, des de les 9 del matí a les 8 del vespre, els equips alevins de la UE San Mauro, el CE Esparreguera, l’AEM LLeida, el CF St. Andreu de la Barca, el CE Navàs, el CF Parets del Vallès i l’EF Cervera.

CE Òdena - Infantils

CE Òdena - Alevins

Primerament es celebraren els partits de la lligueta per passar als quarts de final i semifinals, jugades aquestes últimes entre CE Òdena i el CE Esparreguera i AEM Lleida i CF St. Andreu de la Barca. Van ser els finalistes el CE Esparreguera i el CF St Andreu de la Barca, aquest últim campió del torneig aleví. El CE Òdena va aconseguir un meritori 4t lloc.

El dia següent, diumenge 20, es van celebrar els partits de categoria infantil. Els clubs participants van ser el CF Tàrrega, l’AEM Lleida, el CF La Pobla de Claramunt, la UD San Mauro, l’EFB Masquefa i el CE Esparreguera, juntament amb el odenencs.

Les semifinals van ser jugades entre CE Òdena i CE Esparreguera i entre la UD San Mauro i l’AEM Lleida. En aquesta ocasió, els equips anoiencs van jugar-se el 3r i 4t lloc, aconseguint el 3r lloc el CE Òdena. La gran Final va ser guanyada per l’AEM Lleida després d’un partit d’alta qualitat tècnica per part d’ambdós equips.

Cal remarcar la gran tasca d’organització de la Junta del Centre d’Esports Òdena, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament odenenc i la Diputació de Barcelona i també l’esforç de col·laboració, el qual agraeixen i molt els odenencs, de tots els clubs, pares i mares i coordinadors i entrenadors dels equips que visiten el camp municipal ‘La Sort’ d’Òdena aquests dies del 1r Torneig de Futbol Base ‘Els Frescos’ d’Òdena.

Felicitats als flamants campions: CF St. Andreu de la Barca en categoria aleví i AEM Lleida en categoria infantil.

CE Òdena


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.