TORNAR

Festa i tapes a Fàtima té salsa

Gran èxit de participació al concurs, malgrat que el temps no va acompanyar

societat
Dimecres, 23 juny 2010. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte dia 19 de juny, es va celebrar la setzena edició del Fàtima té salsa. Una proposta festiva, gastronòmica i musical que desvetlla l’interès de molts igualadins i anoiencs.Per quart any la festa de la tapa es va dur a terme al Parc de Valldaura, un espai molt ampli i adequat per realitzar aquest tipus d’activitat.

Tapa guanyadora

Participants al concurs de tapes

Entrega de premis

Cuiners de tapes

Podem parlar que és una festa consolidada, que va comptar amb la participació de moltes persones que al llarg de la jornada van apropar-se al Parc, malgrat l’intent de pluja i la fresca del dissabte.

Aquest any les entitats i bars participants van se quatre: la Confraria de Fàtima (entitat pionera de la festa que ha estat participant des del primer dia), el Club Petanca de Fàtima (que s’estrenava a la festa ja que era la primera vegada que participava) i el Bar la Clica i el Bar Los Buenos Amigos, tots de Fàtima. Van oferir una gran varietat de tapes a partir de 2 € la tapa.

Al matí es va dur a terme el concurs popular de tapes. Un total de 28 tapes es van presentar al concurs. Enguany totes les persones participants van tenir un obsequi que consistia en un davantal del Fàtima té Salsa . Cal valorar que tot i que els participants no eren professionals i va haver un alt nivell de qualitat .

També remarcar que els participants, la majoria van ser d’Igualada i comarca.

Un cop valorades les 28 tapes del concurs, els premis atorgats, han els següents:

1r premi:

Per Puri Capitán Díaz amb tapa 'Salomillo de cerdo con queso de cabra i salsa de naranja'

2n premi:

Per Anabel Torreblanca Garcia amb la tapa 'Saquito sorpresa'

3r premi

Per Victòria Díaz Canteras amb la tapa 'Carrilleras al oporto'

Els premis dels tres guanyadors van ser gentilesa de Joieria – Rellotgeria Lozano de Santa Margarida de Montbui. L’esmentada Joiera va dissenyar un premi exclusiu per aquesta festa , una joia dedicada al Fàtima té Salsa,.

Van fer el lliurament dels premis corresponents, la regidora de Salut i Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada Pilar Salat i Agramunt, Jordi Riba i Colom 2n Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada i la Senyora Montserrat Mateu i Pons 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada.

Seguidament del lliurament de premis, els professors de Salsa del Centre Cívic de Fàtima, l’Àlex i la Laura, van oferir una classe oberta a tots els assistents que van ser molt participatius. També es va comptar amb la col·laboració dels alumnes de Salsa i Balls llatins del Centre.

A continuació el ball de la nit va anar a càrrec d’Agustín Aspa i el conjunt Habana que amb els seus ritmes caribenys i salsa cubana que van fer moure al públic assistent que tenia moltes ganes de gaudir de la nit. La festa va acabar a les dues de la matinada, amb un balanç molt positiu.


1 Comentaris

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

23 de juny 2010.17:13h

Respondre

Molt content del èxit del concurs de tapes.
Aquest cap de setmana va ser també la Festa del meu barri, el de les Flors i evidentment no puc deixar d’agrair una petita visita d’en Xavi Figueres... Llegir més (gracies Xavi), una fotografia al blog del “pregoner”, que per cert no vaig veure. A si! i una salutació d’en Joaquim, un jove de les joventuts socialistes.
Clar que comparativament a la festa del barri de Fàtima:
“Van fer el lliurament dels premis corresponents, la regidora de Salut i Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada Pilar Salat i Agramunt, Jordi Riba i Colom 2n Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada i la Senyora Montserrat Mateu i Pons 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada.”
Apart d’altres Entesos presents, tots ben mudats per l’ocasió – veure fotografia 2 –.
Constato que no hi ha color. El meu barri perd per golejada.
Suposo que deu ser perquè som menys Igualadins que altres, o hi ha alguna cosa que se’m escapa?
Pot ser deu ser que les truites del concurs del meu barri no els hi agraden i les tapes si!
Clar que al meu barri no tenim ni ascensor, ni pont, ni palanca – per transport (sic) de persones a peu i en bicicleta –, només un parc molt mal forjat, ple de cagades de gos i com que no hi ha res per inaugurar, pot ser deuen tenir por de xafar “merda”, per això alguns no venen.
En fi és una llàstima doncs a la pròxima festa ja no hi arriben, hi han eleccions abans.
Fins un altre.
Festa del meu barri: www.igualadi.com/2010/06/festa-del-carrer-del-meu-barri-barri-de.html

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.