TORNAR
PUBLICITAT

Es presenta Josep Vicenç Mestre com a candidat a l’alcaldia d’Òdena

Al capdavant del grup ODENAOBERTA.CAT

politica
Dilluns, 21 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest divendres el Centre Agrícola d’Òdena va acollir la presentació d’un nou grup que treballarà des d’ara per a presentar-se a les propers eleccions municipals. L’encapçala Josep Vicenç Mestre i de moment ja s’ha creat un web, ÒDENAOBERTA.CAT, i un grup de Facebook on s’anirà ampliant la informació i recollint les queixes i suggeriments de tots els odenencs que ho vulguin.

Josep Vicenç Mestre

Segons va dir el candidat a l’alcaldia, ‘és el moment del canvi, d’obrir les portes a noves idees, de variar la forma de treballar, en la forma de gestionar els nostres escassos recursos, d’establir noves prioritats, en definitiva és el moment de tancar un cicle que pensem ja està esgotat’. Per això, segons Josep Vicenç Mestre es proposa un equip de ‘gent nova, amb formació i capacitat de gestió’, però també un grup obert a la participació de tots aquells odenencs que vulguin integrar-s’hi.

En el seu discurs, Mestre va parlar de projectes com l’aeroport corporatiu o l’eix transversal ferroviari, i va deixar clar que ‘a Òdena no li toca només posar el sòl perquè el conjunt de la conca i la comarca tirin endavant, com des dels actuals gestors municipals s’afirma. Òdena té sòl, és cert, i en aquest sòl s’ha de situar els que els odenencs decidim i no tot el que es vulgui des de fora’. També va fer referència a temes com el cadastre, que segons ell ‘ha creat una situació de discriminació intolerable i un greuge fiscal inadmissible que el govern d’Òdena no ha d’estar disposat a tolerar de cap manera’.

En la presentació es va fer èmfasi en la campanya de cara a les eleccions, que es vol que sigui el màxim de participativa i integradora: per això, van explicar, s’han creat aquestes eines de comunicació i es comença a treballar ja un any abans.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.