TORNAR

La plaça de Cal Font es converteix en una pista de bàsquet

140 equips participaran al torneig 3x3 del CBI

esports
Divendres, 18 juny 2010. 06:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte la plaça de Cal Font es convertirà en l'escenari del torneig de 3x3 de bàsquet que ja és un clàssic de la ciutat. En una jornada maratoniana que s'iniciarà a les 9 del matí i s'allargarà fins les 21h, els equips de bàsquet de totes les categories s'enfrontaran en un dia on l'esport serà més lúdic que mai i tan saludable i divertit com sempre.

Un partit de l'any passat

El CBI ha estat l'encarregat d'organitzar aquest torneig que any rere any es converteix en un èxit de participació. Enguany 140 equips inscrits faran les delícies de tots els espectadors que vulguin apropar-se al centre de la ciutat. Per procurar la distracció dels més petits, a la mateixa plaça de Cal Font hi haurà activitats durant tot el dia. Podeu consultar el calendari global dels partits en aquest enllaç. Per a més informació, visiteu el web de l'esdeveniment.

Documents adjunts

Calendari partits



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.