TORNAR

60 equips prendran part en el torneig de futbol base organitzat pel CE Anoia

Es disputarà en dos caps de setmana

esports
Dijous, 17 juny 2010. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana s’enceta el torneig de futbol base del Club Esportiu Anoia que enguany celebra la seva cinquena edició. 60 equips repartits per categories, des de prebenjamins a juvenils, competiran en aquest torneig que s’allargarà durant quatre jornades, aquest cap de setmana i el proper.

Aquest dissabte el torneig començarà de bon matí, a les nou, amb el grup dels prebenjamins, 16 equips competiran al camp municipal de Can Titó en partits de 15 minuts. El nom dels guanyadors però no es coneixerà fins passades les tres de la tarda.

A partir de les quatre, Can Titó acollirà la competició dels equips alevins de Futbol 7, 4 equips que disputaran les finals a dos quarts de set.

Diumenge serà el torn dels benjamins. 16 equips es disputaran els primers premis des de primera hora del matí. Les semifinals, que enfrontaran els quatre millors equips del torneig es jugaran a les cinc de la tarda i les finals, una hora més tard.

El torneig de futbol base es reprendrà el proper cap de setmana, 26 i 27 de juny. Dissabte 26, a les nou del matí, s’iniciarà la competició dels alevins, que s’han organitzat en dos grups de quatre equips cada un. I a la tarda, seran els cadets els que ompliran el camp de futbol de Can Titó. Quatre equips es disputaran la primera posició a partir de les quatre de la tarda.

Diumenge al matí serà el torn dels infantils, vuit equips, mentre que a la tarda, a partir de les quatre, es jugaran els partits de la categoria juvenil, en la que enguany hi prendran part 4 equips.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.