TORNAR
PUBLICITAT

La trobada gegantera de La Llacuna va ser tot un èxit

La colla de geganters i grallers tenen previst un viatge al Parlament Europeu a Brusel·les

cultura
Dijous, 17 juny 2010. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un vegada més, el poble de La Llacuna amb la seva colla gegantera, ha deixat constància de la seva bona manera de fer,  la bona organització I el bon rotllo per portar a terme  la  XV trobada gegantera el passat 13 de juny.

Sortida del diable

Els gegants a la Llacuna

Les 16 colles Geganteres, acompanyades de caps grossos i grallers, es van plantar al voltant de la plaça major. Més de 400 persones van omplir la plaça i el poble amb música i colors,

El millor moment de la festa va arribar amb el bateig i presentació, per part de la colla de diables de la Llacuna, d’un Gegantó Diable,(regalat pels gegants i mascarades de Costa Rica). Els diables li van dedicar uns versots molt adients, explicant amb ironia el viatge per terres americanes fins aterrar al nostre poble, llavors va ser l’explosió: Cascades de foc,de fums de colors i ballada de diables.

Del foc i fum en va sortir, com una aparició del mateix infern, el gegantó, amb unes bones banyes recargolades i vermell. Allá els diables li van donar el nom que des d’aquell moment tindria per sempre mes Ramonet! va ser un bateig molt original i molt aplaudit per tots els participants i el públic que omplia la plaça.

Dins dels actes , també es va fer un petit homenatge a la gent gran que el mateix diumenge celebraven la seva festa, se’ls va donar un record de la diada , i fer-los participis de la festa,

Seguidament va començar la cercavila per tots el carres del poble gaudint petits i grans de una gran festa i un bon divertiment. Hi havia colles geganteres de Alcoy i de Leganes que no es van voler perdre el aconteixement malgrat el llarg viatge que van fer, per això, desprès dels balls i parlaments es va obsequiar totes les colles amb un recordatori de la trobada,a on hi havia L’Andreu i La Maria amb el Ramonet a totes les colles que per primera vegada hi sortia el nou gegantó.

La colla de gegants i grallers tenen programada una sortida a Vilafranche de Conflent, i desprès un viatge al cor d’ Europa, al Parlament de Brusel·les.

Colla Gegantera de la Llacuna


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.