TORNAR
PUBLICITAT

Arriba el torn de les noies al 1r Torneig de Futbol Base 'Els Frescos' d’Òdena

El pròxim cap de setmana es disputaran els campionats aleví i infantil

esports
Dimecres, 16 juny 2010. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat diumenge 13 de juny de 2010 es van disputar els partits del campionat Femení Juvenil-Cadet corresponents al 1r Torneig de Futbol Base “ELS FRESCOS” d’Òdena. Des de les 10 del matí i fins l'hora de la final, a dos quarts de 3 de la tarda, es van disputar tots els partits de la lligueta entre les noies participants dels equips: EFB Tàrrega, CF Base Olèrdola, CE Pallejà St. Andreu de la Barca, CE Manresa i CE. Òdena

Repartiment de premis. El CE Òdena va aconseguir la 4a posició del torneig

l'Equip del CE Òdema Femení Juvenil-Cadet

Van ser uns partits amb intensitat i bon joc per part de totes les noies, fet que demostra els ajustats resultats que van anar classificant cap a les semifinals al EFB Tàrrega, el CF Base Olèrdola, el CE Òdena i el CE Manresa. Ja cap a primera hora de la tarda es va disputar el 3r i 4t lloc, on les odenenques van aconseguir una meritòria 4a plaça en aquest torneig.

La gran final la van disputar els dos millors equips del campionat, el CE Manresa i l'EFB Tàrrega, guanyant la copa de campiones les noies del CE Manresa per 1 a 0. Enhorabona Campiones!

El pròxim cap de setmana, 19 i 20 de juny, es disputaran els campionats aleví i infantil respectivament. Amb la participació de 8 equips cada dia i començant els partits, tant dissabte com diumenge a partir de les 9h del matí i fins a les 7 de la tarda.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.