TORNAR

El Festival de Calaf estrena web i canvis en la programació

La 19a edició del desFOLCa’t! tindrà lloc el 25 i 26 de juny

cultura
Dimarts, 15 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La COMTCASE, entitat organitzadora del Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf, treballa intensament aquests dies per a tenir-ho tot a punt per a la 19a edició. De moment ja s’han presentat algunes novetats, que fan referència a la campanya comunicativa i també a la programació. Repeteixen els ‘èxits’ de sempre: la Mostra a la plaça Gran, el curs d’acordió, les activitats per als infants i també la Jornada de Glosa i Cant Improvisat —estrenada amb una molt bona acollida l’any passat.

La Mostra, a la plaça Gran

Els danesos Klezmofobia actuaran dissabte

Ara ja es pot consultar el nou web del desFOLCa’t!, un portal que ofereix tota la informació relacionada amb el Festival i que introdueix, a més, totes les aplicacions de comunicació i xarxes socials (Facebook, Twitter, MySpace...). L’objectiu és que el públic pugui tenir una informació clara i actualitzada del certamen, que es completarà amb l’edició del ‘Diari del Festival’. Aquesta és una de les novetats d’enguany, un diari que s’editarà i repartirà uns dies abans de l’esdeveniment i que inclourà entrevistes i tot d’informació detallada dels diferents grups.

Concerts esglaonats

En l’apartat de programació, una altra de les novetats és l’esglaonament de les actuacions del dissabte a la nit després de la Mostra. Segons explica Judit Subirachs, una de les organitzadores, el motiu és que tothom pugui gaudir dels diversos concerts —abans es feien simultàniament i costava seguir-los tots.

Entre d’altres propostes, el públic d’enguany podrà gaudir gratuïtament de grups com 932 (Occitània), LAU (Escòcia), Xarnege (País Basc/Gascunya), Agranel (Catalunya), Terratombats (Catalunya), Klezmofobia (Dinamarca) o Orchestre International Du Vetex (Bèlgica).


1 Comentaris

M

Marina

15 de juny 2010.21:07h

Respondre

Felicitats per l’empenta amb què s’organtizeu aquesta festa popular, i pel mèrit que té fer-ho amb tanta il·lusió i íntegrament des de la modesta associació de la de la COMTACASE. Al pot... Llegir més petit hi ha la bona confitura...

Endavant i per molts anys!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.