TORNAR

El registre de sol·licitants d’habitatge protegit, a debat a Igualada

Aquest dimarts hi haurà una xerrada del conseller delegat d’ADIGSA

societat
Dilluns, 14 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Del 15 al 20 de juny es podrà visitar, a la plaça de Cal Font d’Igualada, l’exposició itinerant Habitatge/cat, una casa mòbil de la Generalitat que pretén acostar a la població les polítiques referents a l’habitatge. En el marc d’aquesta activitat, aquest dimarts hi haurà una xerrada sobre habitatge protegit i dissabte unes activitats dirigides als més menuts.

Imatge virtual dels pisos Viu B II que es construiran a Igualada

La xerrada tindrà lloc a les 19.00 h a la Sala de les Golfes del Teatre de l’Aurora, i comptarà amb la presència de la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament igualadí, Conxa Castells, i del conseller delegat d’ADIGSA, Frederic Linares.

De cara a dissabte (de 10.00 h a 14.00 h), al mateix espai de l’exposició es faran diversos tallers per als infants: el conte ‘La Lluna de Mar busca casa’ i els jocs ‘Enlloc com a casa’ i ‘Descobrint l’exposició’.

El regidor d’Urbanisme d’Igualada, Antoni Pàmies, va destacar que a la mostra també hi haurà informació dels habitatges i programes que realitza l’Ajuntament en matèria d’habitatge (ajuts per al lloguer, per a la rehabilitació, pisos per a joves i per a la gent gran, etc).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.