TORNAR

La pluja respecta la celebració del Timbaler del Bruc

Amb l'actuació dels Moixiganguers d'Igualada

cultura
Dimarts, 8 juny 2010. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els xàfecs primaverals de diumenge no van impedir la celebració dels actes més importats de la festa del Timbaler. La jornada va ser molt participativa i especialment acollidora, malgrat la situació general on l’austeritat en la despesa és una necessitat de responsabilitat social, la festa va cobrir amb escreix les expectatives.

MercAnoia al Bruc

Desfilada de Napoleònics

Com ja és habitual, la Federació Anoienca de Comerç i Serveis va donar una especial rellevància i protagonisme als comerços del municipi que participen al MercAnoia, oferint-los una carpa, bosses, decoració, etc. i durant tot el matí es van mostrar les diferents activitats artesanals locals i anoienques junt amb les parades que oferien els seus productes als nombrosos visitants vinguts d’arreu de Catalunya. Les clarianes varen permetre poder gaudir de les desfilades i representacions dels timbalers que feien ressonar els seus tambors acompanyats pels trabucaires i els napoleònics, mentre els Moixiganguers d'Igualada pujaven unes espectaculars torres amb les muntanyes de Montserrat de fons.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.