TORNAR

Cicle de conferències a Igualada per saber ‘què està passant’

Hi participaran els economistes Marc Vidal, Joquim Solé-Vilanova i Santiago Niño-Becerra

economia
Dilluns, 7 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
‘Algú ens pot explicar, en realitat, què està passant?’ Aquesta és la pregunta que es fan des del col·lectiu Iguland i Innovarea Igualada, i per això han organitzat un cicle de tres conferències sobre economia. La primera cita serà aquest divendres, amb Marc Vidal.

Joquim Solé-Vilanova és un dels tres economistes que hi participa

L’objectiu és que tres dels millors economistes del moment expliquin el seu punt de vista sobre la crisi: per què hi som immersos, quan es preveu sortir-ne, com ens pot afectar, quines solucions es proposen... Tot això des del coneixement econòmic però amb la voluntat d’acostar-lo a la població. Una proposta que pot resultar d’interès a tota la ciutadania.

Encetarà el cicle Marc Vidal, aquest divendres 11 de juny (a les 19.30 h); la segona xerrada la portarà a terme l’igualadí Joaquim Solé-Vilanova, el dijous 17 (a les 19.30 h); finalment, la darrera conferència serà la de Santiago Niño-Becerra, el divendres 9 de juliol (a les 18.30 h). Totes les xerrades es faran a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, i la iniciativa ha comptat amb el suport de l'àrea de promoció de l'Ajuntament d'Igualada, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ateneu Igualadí.


1 Comentaris

J

Jordi

Igualada

11 de juny 2010.15:29h

Respondre

Haurien d’haver invitat Xavier Sala i Martín, ell també és un dels millors economistes del moment, molt didàctic i amb unes idees molt clares. De totes maneres, avui penso anar a escoltar Marc... Llegir més Vidal, segur que n’aprenem molt

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.